Onderhoud aan viaducten A28 nabij Zwolle

Zwolle – Rijkswaterstaat voert van maandag 17 juni tot en met vrijdag 26 juli onderhoudswerkzaamheden uit aan de viaducten over de A28 aan de Meeleweg en de Markteweg nabij Zwolle.

 

De werkzaamheden vinden overdag plaats in de volgende periode: Meeleweg: maandag 17 juni tot en met zondag 21 juli, en Markteweg: maandag 8 juli tot en met vrijdag 26 juli. Weggebruikers op de A28 ondervinden nauwelijks tot geen hinder van de werkzaamheden die overdag worden uitgevoerd. Ook de gebruikers van beide viaducten kunnen tijdens de werkzaamheden zonder verkeershinder de viaducten blijven gebruiken. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Periodiek onderhoud aan het wegennet en viaducten is nodig voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer.

 

Meer informatie?

Voor nadere informatie: www.rijkswaterstaat.nl of www.vanAnaarBeter.nl of bel met de RWS-nformatielijn 0800-8002. Ook is de gratis VanAnaarBeter-App te downloaden(beschikbaar voor iPhone en Android) viawww.vanAnaarBeter.nl/app.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Pitoreske tuindorp? Ik weet niet welk deel van dat tuindorp je bedoelt maar als ik bij het politiebureau aan het Rechterland ben en ik kijk naar Berkum denk ik ‘hm…..’
    Rijd ik over de Kranenburgweg en ik kijk naar de richting van Berkum, dan denk ik ‘hm…..’

    Aan de buitenkant een weinig interessante wijk. Ingesloten door water, weilanden, industrie en middle-of-nowhere. Mooi weggedrukt in een hoekje 😛


    ⚠️ Meld

  2. Het voormalige rijkspoltie had een politiebureau aan de kranenburgweg tot het ergens in de jaren negentig opgeheven werd. Volgens mij kun je het nu nog herkennen aan het grote schuifhek wat toegang geeft tot de binnenplaats.


    ⚠️ Meld

Reageer