Zwolle loopt warm voor The Color Run

Zwolle – Ter voorbereiding op de tweede officiële Color Run van 7 juli, maakt Zwolle zich aanstaande zaterdag 15 juni op voor een vrolijke warming up. Deelnemers van dit populaire event zijn persoonlijk uitgenodigd om zaterdagmiddag samen met Net5 en Plan Nederland alvast in de stemming te komen.

 

De warming up bestaat uit een work out en een mini run zodat de enthousiaste deelnemers van de Happiest 5km on the Planet tussen Park de Wezenlanden en de binnenstad hun conditie kunnen beproeven. Natuurlijk zal een poederdoop, die deze kleurrijke fun run typeert en zo uniek maakt, niet ontbreken. Deze warming up die van twee tot vier uur duurt, mag niemand in Zwolle ontgaan. Van jong tot oud, van renner tot winkelend publiek, iedereen krijgt een voorproefje van de kleurrijkste dag van zijn leven te zien.

The Color Run Zwolle Warming Up wordt gehouden op zaterdag 15 juni van 14.00 tot 16.00 uur en start op het evenemententerrein van Park de Wezenlanden.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. En alweer is er een “leuk”evenement in Zwolle waar sde normale Zwollenaar alleen maar last van heeft!
  Er zijn de laatste jaren teveel “leuke” dingen (ster van Zwolle; halve marathon; bevrijding en andere festivals;enz enz) bijgekomen onder de noemer: Zwolle op de kaart te moeten zetten.
  allemaal overlast voor de normale burger.
  laatst was het ook weer een puzeltocht om naar huis te komen!
  STOP met deze onzin en maak Zwolle weer begaanbaar voor de Zwollenaren!


  ⚠️ Meld

 2. @wipstrikker: En als er helemaal niets wordt georganiseerd is het ook weer niet goed.
  Ik als zwollenaar ben juist blij met al deze mogelijkheden die geboden worden!!


  ⚠️ Meld

 3. @wipstrikker anders ga je lekker ergens in een bejaardenflatje wonen met je gezeur. Normale Zwollenaren hebben geen last van de evenementen maar vinden het leuk. NIET normale Zwollenaren hebben er last van.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.