Supportersmiddag PEC Zwolle

Zwolle – In samenwerking met de Supportersclub houdt PEC Zwolle een unieke supportersmiddag. Op zaterdag 22 juni opent PEC Zwolle vanaf 16.30 uur haar deuren en zijn supporters die zich hebben aangemeld welkom in de Businessclub (hoofdingang van het IJsseldelta stadion, eerste verdieping). 

Tijdens de supportersmiddag kunnen consumpties met de paarse munten uit de omloop betaald worden. Deze middag is ontstaan in navolging en ter verbreding van de bestaande forumbijeenkomsten in het Jupiler supporterscafé. Onder andere de nieuwe trainer Ron Jans, Bram van Polen en andere selectiespelers nemen deze middag actief deel aan het programma. De bijeenkomst wordt gepresenteerd door RTV Oost-coryfee Bert van Losser.

Aanmelden
Iedereen is welkom, je dient je alleen wel even aan te melden. Stuur een e-mail naar info@peczwolle.nl, zet hierin je naam, leeftijd en geef aan dat je aanwezig bent tijdens de supportersmiddag van PEC Zwolle op zaterdag 22 juni. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoek van deze avond.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer