Van Eigen Bodem in Zwolle succesvol

Het Nederpopfestival Van Eigen Bodem in Zwolle is een groot succes geworden. Het succes van voorgaande jaren werd geëvenaard en verbeterd. De organisatie schat dat ruim 23.000 bezoekers zaterdag het Park Wezenlanden bezochten. Dat is 10.000 meer dan de editie van 2006.

Zaterdagavond traden op het hoofdpodium Band zonder Banaan, Lange Frans & Baas B, Van Dik Hout en Jovink op. De weersomstandigheden zorgden ervoor dat ook dit dagdeel goed bezocht werd. Rond het laatste optreden ontstond er even commotie bij de organisatie en de beveiliging omdat de band Jovink het publiek opriep om over de hekken te klimmen om voor het podium te gaan ‘rocken’. De beveiliging probeerde aanvankelijk de bezoekers weer achter de hekken te krijgen, maar Jovink verzekerde dat er niets zou gebeuren. Het evenement verliep zonder noemenswaardige incidenten.

Verder op deze pagina meer foto’s !

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Het weezenlanden park begint zich steeds meer als een boven regionaal top terrein te ontwikkelen. op het braakliggende stuk naast de super de boer mag wel een hoog gebouw komen met veel glas en verlichting bij nacht. Groot stedelijke uitstraling, ook in combinatie met het verlichtte kunstwerk op het provinciehuis, doen het altijd goed op zulke locaties. Enkele horeca gelegenheden erbij (er zou een paviljoen komen? ) en een grote toeristen trekker is geboren.


    ⚠️ Meld

  2. Ook via deze weg: Vrijwilligers bedankt voor het realiseren van dit festival!! Ik heb een geweldige dag gehad en ik hoop jullie ook!
    Wederom een geweldige sfeer: bezoekers ook bedankt!!


    ⚠️ Meld

Reageer