Handsome Poets naar Zwolse Bruisweken

Zwolle – Vorig jaar resulteerde de doorstart van de GRAS-week in een goed ontvangen eerste editie van de Bruisweken. Dit jaar keren de Bruisweken terug en vindt driedaagse hbo-introductie plaats van 21 augustus tot en met 23 augustus. De contouren van de programmering worden zichtbaar en organisator Buro Ruis presenteert de eerste namen voor het Bruisconcert.

Nieuw in het programma dit jaar is het Bruisconcert op de avond van donderdag 22 augustus. Het concert maakt onderdeel uit van de hbo-introductieweek maar betreft een gratis openbaar evenement. Initiator Buro Ruis brengt met de bevestigingen van Handsome Poets en Broken Brass Ensemble de eerste namen naar buiten. De hbo-introductie biedt de nieuwe Zwolse studenten een uiteenlopende reeks van activiteiten. Naast het Bruisconcert wordt er een grootschalige barbecue en kroegentocht georganiseerd in samenwerking met de studentenverenigingen en gaat het programma ook met cabaret, de domino’s pizzaparty en een uiteenlopend aanbod aan workshops de breedte in. De afterparty’s bij Het Vliegende Paard en Café de Joffer verschuiven de gezelligheid naar de dansvloer. Daarnaast zal de brandweer met veel spektakel ook weer bijdragen aan de workshops, het educatieve gedeelte van de intro.

Inschrijving
De aankomende hbo-studenten dienen zich zelfstandig in te schrijven via het aanmeldformulier op www.bruisweken.nl. Doen zij dit voor 1 augustus dan profiteren zij van € 5,00 euro korting en kost deelname nog slechts € 30,00 euro. Tegen een kleine vergoeding van € 5,00 euro regelt Buro Ruis een slaapplaats bij Windesheim.

Mbo Bruisdag
Wegens het grote succes van de mbo-Bruisdag vorig jaar is het programma voor de nieuwe studenten van Landstede, Deltion, AOC De Groene Welle en Cibap niet meer uit de introductieweken weg te denken. De mbo-Bruisdag vindt dit jaar plaats op donderdag 29 augustus. Mbo-studenten hoeven zichzelf niet aan te melden, dit verzorgen de opleidingen voor hen.

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis en komen tot stand in samenwerking met de Zwolse onderwijsinstellingen, gemeente Zwolle en Poppodium Hedon. 

BRUISWEKEN: HBO-INTRODUCTIE

Locatie: Binnenstad Zwolle
Wanneer: woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus 
Deelname: € 30,00 (voor 1 augustus) – € 35,00 (vanaf 1 augustus)

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Laat mij maar heimwee hebben naar de gemoedelijke GRAS periode. Vorig jaar viel me kwa sfeer en artiesten vies tegen!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.