Beach Soccer Zwolle 2013

Zwolle – Op 28, 29 en 30 juni wordt in Zwolle het Beach Soccer Zwolle georganiseerd. Het evenement vindt plaats in de binnenstad van Zwolle en is gratis te bezoeken. Beach Soccer Zwolle is tot stand gekomen dankzij een unieke samenwerking tussen Zwolse bedrijven. De organisatie is in handen van Las Rosas, de Castelyn en Sillie Dilürü. Samsung Business Center Oost is de hoofdsponsor en creëert een VIP-Lounge.

pbsz_332012.jpg

De KNVB brengt dit jaar de Beach Soccer Series naar Zwolle. De reden hiervoor is het afscheid van Sillie Dilürü. Samen met zijn All star-team speelt hij zaterdag 29 juni zijn afscheidswedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen het kampioensteam van 2002, PEC Zwolle.

Tijdens Beach Soccer Zwolle zijn er verschillende toernooien. Zo is er op vrijdag 28 juni in de middag een toernooi voor de kids, gevolgd door de bedrijven. In de avond beginnen de officiële KNVB Soccer Series, te beginnen met de vrouwen.

Op zaterdag 29 juni starten de mannen. Zowel de mannen als de vrouwen strijden voor een ticket voor de NK finale, die op 13 en 14 juli in Scheveningen gespeeld zal worden. Op zaterdag vindt ook het Samsung Business Event plaats. Samsung Business Center Oost heeft Rintje Ritsma ingeschakeld als gastspreker. Rintje begint om 18.30 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor €30,- zit je in de Samsung Business Center Vip Lounge. Voor sponsoren zijn er ook mogelijkheden. Er is keus uit een sponsordoek van 2,50 x 0,60 voor €195,- of een vermelding op de sponsorwand die er het gehele festival zal zijn voor €50,-. De zaterdag wordt afgesloten met een Beach Party vanaf 21.30 uur.

Zondag 30 juni staat in het teken van de KNVB Eredivisie Beach Soccer. Om 11.00 uur beginnen de teams en na afloop is het tenslotte de beurt aan de horecateams. Het hele evenement wordt afgesloten met een ouderwetse Hollandse avond. Voor meer informatie kijk op: www.beachsoccerzwolle.nl. Voor aanmeldingen en tickets: info@beachsoccerzwolle.nl 

Artikel delen:

Reageer