Opnieuw versterkingen voor SVI

Zwolle – Vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn, is v.v. SVI erin geslaagd om nog drie spelers aan de selectie toe te voegen voor het seizoen 2013-2014.

Bertwin Dijk maakt de overstap van v.v. Bennekom, waar hij het afgelopen seizoen speelde. De 28-jarige Zwollenaar speelde daar vooral als centrale verdediger, maar is ook inzetbaar als controlerende middenvelder of rechtsback. Bertwin doorliep de gehele jeugdopleiding van v.v. SVI, voordat hij aan een studieperiode in Groningen begon. Na zijn uitstap naar Groningen trok hij de voetbalschoenen weer aan in Bennekom. Na een aantal jaar afwezigheid keert hij nu dus weer terug in Ittersum.

Gework Petrosjan komt over van Go Ahead Kampen, waar hij het afgelopen seizoen speelde. De 23-jarige vleugelaanvaller kwam tussen 2009 en 2012 uit voor Rohda Raalte. Hij doorliep daarvoor de gehele jeugdopleiding bij s.v. Schalkhaar. Ten slotte keert Thomas van den Berg terug op het oude nest. Thomas begon zijn voetbalcarrière bij v.v. SVI en werd opgepikt door FC Zwolle. Hij speelde daar zes seizoenen in de jeugdopleiding en maakte vervolgens de overstap naar Be Quick ’28. De 21-jarige verdediger speelde daar een seizoen in de A1 en tussen 2010 en 2012 kwam hij uit voor de selectie van Be Quick. Het afgelopen seizoen speelde Thomas bij Alcides in Meppel in de Hoofdklasse.

Met het aantrekken van dit drietal is de selectie rond. Vanuit A1 en de tweede selectie krijgen Henk-Jan Bus, Eimert Groen, Eric van Wijngaarden, Calvin Timmerman en Daniël de Jong een kans in de voorbereiding. Naast de komst van deze nieuwe spelers neemt v.v. SVI om uiteenlopende redenen afscheid van Ebrima Sidibeh, Roelof Meijer , Guy Ngoan, Allan van der Pol en Robin Gosen. Overzicht mutaties v.v. SVI seizoen 2013-2014:
Nieuw: Peter Waanders (HSC ’21), Douwe Kant (s.v. Nieuwleusen), Timon Beimers (WVF), Jordi de Jonge (PEC Zwolle), Bertwin Dijk (v.v. Bennekom), Gework Petrosjan (Go Ahead Kampen), Thomas van den Berg (Alcides). Vertrokken/gestopt: Kristian Bril, Lennart Bril, Ebrima Sidibeh, Roelof Meijer , Guy Ngouan, Allan van de Pol en Robin Gosen.

Artikel delen:

Reageer