Warming Up Color Run

Zwolle – Als voorbereiding van de Color Run dat op 7 juli gehouden zal worden, waren zaterdag 80 genodigden al te zien in Zwolle. Deze warming up diende het publiek alvast kennis te laten maken met het aankomende kleurrijke evenement.

15_juni_13-208.jpg 

In het Park De Weezenlanden werden de lopers van kleuren voorzien voor de Color Run waarna ze koers zetten naar de straten van de binnenstad van Zwolle. Hier werden ze door het winkelend publiek aangemoedigd, en konden deze kennis maken met de vrolijke noot dat dit loop evenement heeft. Ondanks dat de kleuren niet  heel dik aangebracht waren door dat het wat hard waaide, was het een kleurrijk geheel dat door de straten liep.

15_juni_13-296.jpg

15_juni_13-250.jpg

15_juni_13-96.jpg 

Artikel delen:
Reacties 10
 1. heeft u dat ook? ik wordt een beetje evenementen moe. :'(
  vooral die commerciële dingen gaan me tegenstaan. dit ook weer. tis allemaal zo gemaakt vrolijk. bedacht door marketingmensen. Leontiens ride, RTL viert de zomer, etc. Allemaal commercie, centen verdienen. Zucht. was Zwolle maar weer een klein provinciestadje van pakweg 25 jaar geleden.


  ⚠️ Meld

 2. @Ingrid en Dame, ik heb het ook niet over het klinkerfestival van afgelopen weeknend, dat was ouderwets gezellig, maar over die commerciele activiteiten. Veelal georganiseerd door organisaties buiten Zwolle waarbij het doel is centen verdienen.
  Allemaal zo gemaakt happy. Ingehuurde colorrunnners.  ⚠️ Meld

 3. @ vroeger: nee, ook ik heb daar geen last van.

  Je kunt je af en toe wel het nut van bepaalde evenementen afvragen. Wat is in @#$naam de toegevoegde waarde van een uber happy color run?

  Maar goed ieder z’n ding. Leven en laten leven…..  ⚠️ Meld

 4. Hoe is de colorrun commercieel? Je betaald er voor ja, maar het organiseren kost geld. Als ik kijk wat je er voor krijgt, vraag ik me af of de dames die dit organiseren er uberhaupt een normaal salaris aan over houden.


  ⚠️ Meld

 5. @vroeger … ik heb mezelf opgegeven en alle andere mensen bij de warming up ook! Het was een ontzettend gezellige dag, die ons heeft laten opwarmen voor de echt colorrun! Een ontzettend leuke organisatie die eindelijk iets van kleur naar het bejaarde vergrijsde Zwolle brengt. Het waren allemaal Zwollenaren die het leuk vonden om op deze wijze in beweging te zijn.

  Ik snap dit negatieve gezeur nooit zo goed. Ga je om echt erge dingen druk maken.


  ⚠️ Meld

 6. @Sophie ik ben het met je eens dat meer kleur nooit weg is, maar Zwolle bejaard/vergrijsd? Ik denk dat je daar de plank misslaat.


  ⚠️ Meld

 7. Nee vroeger, ik zie dat ook anders. Zoveel mensen zoveel smaken. Zwolle groeit, dus neemt de diversiteit van de evenementen ook toe en dat kan ik alleen maar toejuichen. Voor elk wat wils, prima toch??!!


  ⚠️ Meld

Reageer