Wielerlunch voor KIKA

Zwolle – Op vrijdag 21 juni 2013 wordt de eerste Zwolse Wielerlunch georganiseerd. Aan de vooravond van de Ronde van Frankrijk wordt vooruitgeblikt en teruggekeken naar de wielergebeurtenissen sinds de vorige Tour. Waar staat het cyclisme en wat zijn de vooruitzichten?

In café-restaurant Urbana aan de Wipstrikkerallee, waar vóór de Tweede Wereldoorlog de beroemde wielerbaan stond – vindt deze samenkomst van wielervrienden plaats. Urbana zorgt voor een welvoorziene Franse lunch en er wordt een lezing gehouden. Hans Prakke, oud-wielerjournalist en Tourverslaggever, geeft de gasten daar zijn visie op de toekomst van het wielrennen. ‘Is er leven na Lance?’ De baten van de bijeenkomst, die voor iedereen toegankelijk is, zijn voor het kinderkankerfonds KIKA. De lunchbijeenkomst begint om 12.00 uur en duurt tot maximaal 14.00 uur. De kosten verbonden aan deelname aan de lunch, zijn 30 euro. Dat is dus inclusief de afdracht aan Kika. U kunt zich telefonisch opgeven bij een van de initiatiefnemers, de Rob Schouten 038-4542575.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik hoop van harte dat daar besproken wordt hoe ze de sport nog kunnen rennen nadat boven tafel is gekomen dat vrijwel alle profs gebruik(t)en. Wat mij betreft gaat er geen cent gemeenschapsgeld meer naar de wielersport.


    ⚠️ Meld

Reageer