Fiets mee met Bike-4Life voor KWF

Zwolle – Op zondag 1 september organiseert Stichting Bike-4Life een fietstourtocht in en om Zwolle voor KWF Kankerbestrijding. Samen met de deelnemers wil de stichting opstaan tegen kanker en een mooi bedrag inzamelen.

Fanatieke fietsers kunnen zich aanmelden voor de route van 80 kilometer, sportieve fietsers maken een ronde van 40 kilometer en gezinnen kunnen mee met de puzzelrit door Zwolle van 20 kilometer. De tochten starten en eindigen bij sportpark Jo van Marle. Voor € 15,- per persoon, of € 30,- per gezin, krijgen de deelnemers een mooie dag met een verzorgde fietstocht en een afsluitende barbecue. De opbrengst van deze dag gaan volledig naar KWF. Deelnemers worden daarom van harte aangemoedigd om zelf zoveel mogelijk sponsors te zoeken voor hun deelname aan de fietstocht. Aanmelden kan op www.bike-4life.nl, tot het maximale aantal deelnemers van 200 bereikt is.

Vorig jaar zomer haalde Bike-4Life ruim € 23.000,- op voor KWF, toen initiatiefnemer Martin Elsendoorn zo’n 2.500 kilometer naar het EK in Oekraïne fietste en deze tocht liet sponsoren. Het doel van dit jaar is om mensen betrokken te houden bij de stichting en samen een mooi bedrag op te halen voor KWF. Volgend jaar staat weer een groter evenement op de planning, waarbij gestreefd wordt naar een nog hoger bedrag dan in 2012.
Artikel delen:

Reageer