Kans op een meet and greet met Rochdi Achenteh

Zwolle – Altijd al willen weten wat Rochdi Achenteh als ontbijt neemt en wat zijn favoriete muziek is? De speler met rugnummer acht én ambassadeur van het project PEC Zwolle Street League zit vrijdag 21 juni voor je klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens het PEC Zwolle Street League toernooi op het Grote Kerkplein in Zwolle.

Rochdi is niet alleen ambassadeur geworden van PEC Zwolle Street League voor het voetbal, maar juist omdat het meer is dan een gewone competitie. In deze straatvoetbalcompetitie, waarin jongeren uit dezelfde wijk strijden tegen andere wijken, kun je niet alleen punten verdienen door een wedstrijd te winnen, maar ook door je als team in te zetten voor je eigen wijk. Bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval, het opzetten van een boodschappendienst of de tuin doen van een oudere buurvrouw. Hij daagt alle kinderen tussen de twaalf en vijftien jaar uit om een goede daad te verrichten en hiervan een foto te mailen naar rochdi@peczwollestreetleague.nl. De leukste en meest originele inzending wint een meet and greet met Rochdi!


Op 21 juni vindt het derde toernooi van PEC Zwolle Street League plaats op het Grote Kerkplein in Zwolle. De gehele selectie van PEC Zwolle is aanwezig tijdens dit spektakel dat van 17.00 – 19.00 uur duurt. Kijk voor meer informatie op www.peczwollestreetleague.nl.

Artikel delen: