Prijsuitreiking vogelhuisjesactie Stadshagen.nl

Zwolle – Jan Ceelen, projectmanager van OntwikkelingsCombinatie Stadshagen (OCS), reikt donderdag 20 juni een ticket voor een luchtballonvaart uit aan de winnaar van de vogelhuisjesactie. De vogelhuisjesactie ondersteunde de lancering van de nieuwe website Stadshagen.nl. Ceelen reikt de prijs uit namens en in het bijzijn van de initiatiefnemers van de nieuwe site.

In april verschenen plotseling 600 vrolijk gekleurde vogelhuisjes in bomen door heel Zwolle. De huisjes begeleidden de lancering van de nieuwe website Stadshagen.nl. Deze site geeft meer bekendheid aan de woonkwaliteiten van de wijk, zoals de ligging dicht bij de natuur, de veelzijdigheid en het comfort van de woningen en de vele activiteiten in de wijk. De slogan is dan ook: Je voelt je thuis in Stadshagen! Daarnaast biedt de site woningzoekenden een goed overzicht van de nieuwste woningen die er te koop/huur zijn. De website is een initiatief van woningbouwcoöperaties, ontwikkelaars en de gemeente Zwolle.


Tegelijk met de lancering van de nieuwe website startte ook een prijsvraag. Zwollenaren moesten met behulp van de website letters verzamelen en zo de locatie van een gouden vogelhuis zien te vinden. Degene die dit huisje als eerste vond, won een luchtballonvaart voor twee personen. Deze voert als de windrichting meezit over Stadshagen en de prachtige omgeving.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Het was een genot voor het oog om overal binnen de gemeentegrenzen de huisjes te zien hangen. Het was een zeer vrolijke en bonte mengeling van kleuren. De connecte met Stadshagen was direct te zien. 😛


    ⚠️ Meld

  2. Zodra je een site nodig hebt om de positieve kanten en ‘de ligging dichtbij de natuur’ te benadrukken, is er natuurlijk iets mis gegaan. Volgens mij moet je dat gevoel in de wijk krijgen en zou je daar geen site bij nodig hebben.


    ⚠️ Meld

Reageer