Singer/Songwriter Jeroen Kant naar Zwolle

Zwolle – De meest opvallende deelnemer van het tv-programma De Beste Singer Songwriter Van Nederland is ongetwijfeld Jeroen Kant. Met zijn meeslepende song Halleluja, een ode aan het leven, wist hij de jury te overtuigen en is hij verzekerd van een plek in de finale. In samenwerking met Buro Ruis brengt Radio ZSP hem vrijdag 21 juni naar studentencafé Het Vliegende Paard. Chris Kok verzorgt het voorprogramma. De toegang is gratis.

 jeoenkant.jpg

Met zijn rossige krullen onder een aftandse hoed staat hij stampend op een antieke houten zeepkist. Zonder een blad voor de mond te nemen loodst Jeroen Kant zijn publiek al predikend, zingend, lallend en dichtend door zijn charmant brakke wereld. Het is tragisch, komisch en poëtisch. Het nieuwe album De Lafaard Kapitein is net uit en ronduit positief ontvangen. “Bij elk volgend nummer zijn de woorden weer raak gekozen. Nergens kan ik Jeroen Kant op een cliche betrappen.” aldus Rob de Greeuw (Indebanvan.nl).

 

Chris Kok is een Amsterdamse singer/songwriter. Na een opleiding op het conservatorium besloot hij een album te maken. Zonder hoogmoed wilde hij de epiek van Pink Floyd koppelen aan de passie van Jeff Buckley met de intelligentie van Radiohead. Hij schreef en produceerde alle nummers zelf. Begin juni verscheen zijn solo debuut Loose Ends. Een intieme plaat die de problemen die je tegenkomt wanneer je een zinvol leven probeert op te bouwen aansnijdt.

JEROEN KANT / CHRIS KOK RADIO

Locatie: Het Vliegende Paard, Zwolle

Wanneer: vrijdag 21 juni 2013

Aanvang: 20:30

Entree: gratis

Artikel delen:

Reageer