Open dag Creatieve Coöperatie

Zwolle – Op vrijdag 21 juni organiseert de Creatieve Coöperatie een Open dag. De Creatieve Coöperatie is een jonge broedplaats waar ondernemers, starters en studenten hun krachten bundelen. Er is een creatieve werkplaats voor houtbewerking en schilderen, er zijn creatieve werkruimtes en er is plek voor ontmoeting. De Creatieve Coöperatie is vorig jaar opgericht en viert daarom dit jaar haar eenjarige bestaan.

Mensen kunnen op de open dag kennis maken met alle bedrijven en ondernemers die zich het afgelopen jaar verbonden hebben aan de Creatieve Coöperatie. Behalve rondleidingen zijn er diverse workshops zoals ‘meubelmaken’ waaraan iedereen deel kan nemen. Daarnaast is er een broedplaats voor ondernemers met diverse activiteiten en workshops. Directeur Eefke Meijerink: ‘En natuurlijk kun je ook op eigen houtje door het pand zwerven. We willen graag een culturele plek zijn voor zowel professionals als Zwollenaren met interesse voor de creatieve industrie. We leggen ook de verbinding naar andere ondernemers in de regio die met innovatie bezig zijn. Zo zal op deze dag de eerste samenwerking tussen de Creatieve Coöperatie en het Polymer Science Park te bewonderen zijn, daar zijn we heel trots op’. 

Tijdens de Open dag tapt Stadsbrouwerij Hettinga een echt Zwols biertje. Er is muziek van Beyond Our Blue Sky en Smiling Sarah. Frion opent haar atelier voor uw kunstaankopen. Cibap-studenten exposeren met hun eigen zit-elementen. En u heeft ook nog de mogelijkheid een fotoshoot te maken. Om 17.30 uur wordt de Creative Board geïnstalleerd waarbij de bezoekers in miniatuur verrast worden. Wethouder Nelleke Vedelaar is namens de gemeente Zwolle aanwezig en namens het Polymer Science Park zal directeur Ed Kooiman spreken over samenwerking tussen de innovatieve en de creatieve industrie. Onder het genot van een heerlijk hapje, drankje en muziek deze open dag feestelijk afgesloten. De open dag is van 14.00 tot 19.00 uur. En de workshops beginnen om 14.30 en om 16.00 uur. Meer informatie over de Creatieve Coöperatie en de open dag vindt u op www.creatievecooperatiezwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.