Eerste training seizoen PEC Zwolle

Zwolle – Vanmorgen heeft de selectie van PEC Zwolle, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ron Jans, de eerste training van het seizoen 2013-2014 afgewerkt. De aanwezige supporters zagen de nieuwe aankopen Stef Nijland, Kamohelo Mokotjo en Kevin Begois voor het eerst in actie.

20-06-2013_eerste_training_pec_zwolle-ron_jans_02.jpg

Voor Jans was het vandaag tevens de eerste training onder zijn leiding. Jans gaf aan genoten te hebben weer op het veld te staan, en vandaag voornamelijk geobserveerd te hebben, volgende week zal hij gaan testen om te kijken hoe de groep er voor staat. 

20-06-2013_eerste_training_pec_zwolle-ron_jans_01.jpg

20-06-2013_eerste_training_pec_zwolle-ron_jans_03.jpg

20-06-2013_eerste_training_pec_zwolle-ron_jans_05.jpg 

20-06-2013_eerste_training_pec_zwolle-ron_jans_06.jpg
 
20-06-2013_eerste_training_pec_zwolle-ron_jans_04.jpg 
 

Rons Jans heeft na zijn eerste training bij PEC Zwolle meteen zijn ambities uitgesproken. De oefenmeester gaat voor handhaving in de Eredivisie.

Daarnaast hoopt de trainer ”lekker te kunnen voetballen”. Jans realiseert zich dat het groeiende PEC niet een garantie is voor lijfsbehoud. ”PEC Zwolle zit in de lift, maar je hebt altijd het risico dat je eruit kan vliegen”, laat hij weten aan RTV Oost.

Jans zet zichzelf daarbij in een kleine underdogpositie. ”Het tweede jaar in de Eredivisie is altijd lastiger dan het eerste jaar. Dat komt mede omdat we de gunfactor nu bij Go Ahead Eagles en SC Cambuur zit”, tempert hij de verwachtingen.
 
Ron Jans hoopt ook het komende seizoen de beschikking te hebben over Mateusz Klich. De middenvelder werd het afgelopen seizoen ook al gehuurd van VfL Wolfsburg en groeide in korte tijd uit tot publiekslieveling. "De geluiden zijn dat het goed gaat komen en dat hij binnenkort aansluit", zo liet de oefenmeester weten over de Poolse voetballer. 
Artikel delen:
Reacties 9
  1. We zijn weer begonnen 😀
    Graag nog een paar versterkingen a.u.b.
    Vooral een scorende spits, want die ontbreekt de laatste jaren sinds het vertrek van Ars. En ook graag Klich behouden!
    Dan heb ik er alle vertrouwen in dat we de egels helemaal wegspelen 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.