CDA Zwolle nodigt u uit

Zwolle – CDA Zwolle nodigt u uit voor een uniek kijkje achter de schermen van het Fraterhuis. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 12.00 uur voor een rondleiding en een gesprek met CDA raadsleden over cultuur in Zwolle. Aanmelden voor deze bijeenkomst bij het Fraterhuis aan de Praubstraat 14 kan via bestuur@cdazwolle.nl. Er is ruimte voor 25 personen om deel te nemen. “Dit is bij uitstek de gelegenheid om zicht te krijgen bij alles wat nodig is om een mooie avond in het donker van de bioscoop mogelijk te maken,” zegt CDA-voorzitter Miranda Wesselink, “u bent van harte welkom!”

In samenwerking met het Fraterhuis organiseert het CDA een ochtend waarin ze met bezoekers, CDA-lid of niet, in gesprek gaat over cultuur in Zwolle. Het CDA is benieuwd naar de kijk van Zwollenaren op cultuur en de rol van de gemeente. Daarnaast willen CDA en het Fraterhuis iedereen de kans geven om een uniek kijkje achter de schermen van het Fraterhuis te nemen.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014, organiseert CDA Zwolle verschillende werkbezoeken in de stad. Tijdens elk bezoek zal een belangrijk thema centraal staan. Een vast onderdeel van elk werkbezoek is het gesprek tussen bezoekers en raadsleden van het CDA. Iedereen, CDA lid of niet, is van harte welkom om deel te nemen aan de werkbezoeken en mee te discussiëren. Deze gesprekken vormen belangrijke input voor het verkiezingsprogramma dat CDA Zwolle aan het voorbereiden is. “Samen maken we de stad is het adagium in Zwolle, het CDA geeft dat invulling door met iedereen het gesprek aan te gaan,” aldus Wesselink, “want samen maken we onze stad mooier.”

De bijeenkomst in het Fraterhuis is het derde werkbezoek dat in het kader van de voorbereidingen op het verkiezingsprogramma wordt georganiseerd. Hiervoor zijn er gesprekken geweest over de zorg en het onderwijs in combinatie met een bezoek aan de huisartsenpost en Deltion. Na de vakantieperiode volgen nog een aantal bijeenkomsten onder andere met de thema’s: ondernemen, duurzaamheid en woningbouw. In het najaar zal de programmacommissie van het CDA een conceptverkiezingsprogramma presenteren waarin de inbreng van de vele meedenkers tijdens de werkbezoeken zijn meegenomen. Op de site www.cdazwolle.nl wordt u op de hoogte gehouden van de data waarop u verder nog mee kunt denken tijdens de verdere werkbezoeken.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Interessante vraag, want hoe kijkt ‘Zwolle’ tegen cultuur aan en welke rol vinden ‘wij’ als burgers dat de gemeente hierover moet innemen?

    Hier ga ik eens goed over nadenken, want het antwoord weet ik zo 1-2-3 niet. Interessante materie om eens goed over na te denken en te praten met deze en gene.

    Ben ook wel benieuwd naar wat er achter de schermen bij het Fraterhuis zich afspeelt. Trouwens, Fraterhuis = Top-filmhuis! 🙂

    Ik meld me bij deze aan! (mailtje volgt nog :-))


    ⚠️ Meld

Reageer