Barbecueën voor het goede doel

Zwolle – Ter gelegenheid van de tweede verjaardag van Stichting Verleende Krachten wordt op zaterdag 6 juli 2013 een verloting met barbecue georganiseerd op De Schellerhoeve in Zwolle-Zuid. Stichting Verleende Krachten zet zich in voor de ontwikkeling van projecten waar mensen met een lichamelijke handicap kunnen wonen.

sjeworks_07072012_9174.jpg

Foto: Sjeworks 

Twee jaar geleden, op 5 juli 2011, richtten Niels en Hilde ten Hagen Stichting Verleende Krachten op om een goede oplossing te vinden voor lichamelijk gehandicapte mensen die de regie over hun eigen zorg willen en kunnen voeren. Projecten worden gerealiseerd door de steun van partners die vanuit hun maatschappelijk verantwoord ondernemerschap geloven in de passie en kracht van samenwerking. Op zaterdag 6 juli 2013 wordt de tweede verjaardag van Stichting Verleende Krachten gevierd. Om 15:00 uur worden de festiviteiten geopend, waaronder een doorlopende barbecue en een loterij met gratis beschikbaar gestelde producten en diensten van partners en anderen die de Stichting een warm hart toedragen. Het wordt een feestelijke bijeenkomst om te vieren èn om de Stichting te steunen. De toegang tot dit evenement is gratis en voor jong en oud zijn er activiteiten. Voor deelname aan de barbecue wordt een bijdrage gevraagd. De opbrengst van de verloting komt geheel ten goede aan de Stichting.

verleendekr8en_8923.jpg

Foto: Sjeworks  

Samenwerken is het sleutelwoord bij de Stichting Verleende Krachten, het maximale resultaat ontstaat door elkaar te versterken. Zo wordt de juiste chemie gecreëerd tussen Wonen, Leren en Werken en hierdoor ontstaat een situatie waarin we samen zorgen voor maximaal leven zonder beperkingen. In een project van Stichting Verleende Krachten wonen mensen met een lichamelijke beperking met de behoefte aan 24-uurszorg op afroep. De Stichting Verleende Krachten werkt aan haar eerste project in Zwolle Zuid. Het benefiet op 6 juli 2013 is een feestelijke bijeenkomst die voor iedereen toegankelijk is en die middelen bij elkaar moet brengen om de activiteiten van de Stichting te ondersteunen. De loten kunnen besteld worden via http://www.verleendekrachten.nl. Daar is ook te zien welke prijzen er te winnen zijn. Door te klikken op het plaatje met de barbecue kunnen mensen zich aanmelden voor de barbecue. De activiteiten van Stichting Verleende Krachten zijn verder te volgen op Twitter: verleendekr8en of Facebook.com/verleendekrachten.

Artikel delen: