RTL Zomertuin maakt muziekfeest compleet

Zwolle – De RTL Zomertuin maakt dit jaar het RTL Viert de Zomer Concert helemaal compleet! Een heerlijke plek waar je kunt genieten van net even wat andere hapjes en drankjes. Van biologische friet tot wafels en van sushi tot heerlijk ijs, er is voor ieder wat wils. De relaxte sfeer in de RTL Zomertuin wordt afgemaakt door optredens van verschillende lokale talenten op de Hedon Stage. 

rtl_zomertuin.jpeg 

Terwijl je heerlijk in het zonnetje zit, luister je onder anderen naar het optreden van Marloes van Ommen uit The Voice of Holland. Zij speelt met haar coverband Fierce de muziek van niemand minder dan Beyoncé. En wat dacht je van Aïrto – Hij scoorde flinke YouTube hits, heeft fans over de hele wereld en niemand minder dan Usher haalde hem al eens naar Amerika. Op de Hedon Stage laat hij jou zijn warme soulvolle R&B stem horen. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zijn er in de RTL Zomertuin verschillende leuke activiteiten te vinden. Zo zorgt onder anderen straattheater voor amusement en kun je heerlijk mee zweven in de zweefmolen.
Artikel delen:
Reacties 11
 1. en dan staat wlz morgen weer bol met allemaal reacties van mensen, dat het eten te duur was, de wc kapot of smerig, etc. etc.


  ⚠️ Meld

 2. HUISREGELS RTL VIERT DE ZOMER CONCERT
  Geldige legitimatie is verplicht.
  Bij het niet willen tonen van een geldig legitimatie bewijs wordt de toegang tot het terrein geweigerd
  Het meenemen van een paraplu op het evenemententerrein is niet toegestaan.
  Het meenemen van eigen drank en etenswaren is verboden. Bij het niet afstaan hiervan wordt de toegang tot het terrein geweigerd.
  Een bezoeker die in het bezit is van drugs en/of onder invloed is van drugs wordt de toegang tot het terrein geweigerd dan wel van het terrein verwijderd. Tevens wordt de politie ingeschakeld.
  Een bezoeker die in het bezit is van wapens wordt de toegang tot het terrein geweigerd dan wel van het terrein verwijderd. Tevens wordt de politie ingeschakeld.
  Een bezoeker in kennelijke staat van dronkenschap wordt de toegang tot het terrein geweigerd dan wel van het terrein verwijderd.
  Bedreiging, agressie, mishandeling en/of intimidatie in de ruimste zin van het woord zijn ten strengste verboden. Bij constatering hiervan wordt de toegang tot het terrein geweigerd dan wel wordt de desbetreffende bezoeker van het terrein verwijderd.
  Bezoekers met voetbalshirts en/of kleding met Nationalistische uitingen en/ of teksten wordt de toegang geweigerd.
  Bij de ingang van het terrein wordt gevisiteerd. Als hieraan geen medewerking wordt verleend door de bezoeker wordt de toegang tot het terrein geweigerd.
  Een bezoeker moet in het bezit zijn van een geldig entreebewijs.
  Er is geen minimum leeftijd voor het concert. RTL Viert de Zomer Concert is een geschikte plek voor mensen boven de 12 jaar. Buggy’s en kinderwagens zijn niet toegestaan op het terrein.
  Aan bezoekers onder de 16 jaar wordt geen alcohol geschonken
  Het is niet toegestaan professionele film- en fotoapparatuur bij zich te dragen op het terrein. Onder deze apparatuur wordt verstaan: film- en fotoapparatuur groter dan een pocketformaat en/ of voorzien van verwisselbare lenzen.
  Instructies van de organisatie en/of haar personeel dienen door de bezoeker te allen tijde worden opgevolgd.
  Betreden van het terrein is op eigen risico.
  De organisatie is niet aansprakelijk materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.
  Uit veiligheidsoverwegingen wordt het terrein geobserveerd door camera??s.
  De organisatie beslist over te nemen maatregelen indien de huisregels niet voorzien in een bepaalde situatie.
  Een bezoeker heeft op het terrein uitsluitend toegang tot de daartoe bestemde en aangegeven publieksruimtes.
  De organisatie behoud zich het recht voor om de programmering aan te passen.
  Bezoekers die het terrein tijdens het evenement verlaten hebben hierna geen toegang meer tot het terrein.
  Zodra het evenement is afgelopen dient de bezoeker het terrein onmiddellijk te verlaten.
  Met een geldig ticket is er tot 22.00 uur toegang tot het terrein.
  De horeca punten op het terrein zijn tot 23.15 uur geopend.
  Muntjes kunnen geretourneerd worden tot 22 juni 2013 – 23.30 uur bij daarvoor bestemde kassa??s.
  Er zullen van het evenement televisieopnamen worden gemaakt waarbij het publiek in beeld gebracht kan worden. Aan deze beelden kunnen geen rechten en/of plichten worden ontleend.
  Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie.
  Het niet naleven van het huisreglement zal leiden tot verwijdering van het terrein.


  ⚠️ Meld

 3. Niets bijzonders aan die regels. Die gelden op bijna alle festivals alleen worden ze hier, zoals gewoonlijk, ff lekker uitvergroot!! Niets nieuws onder de zon…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.