Politie zoekt getuigen van insluiping Zwolle

Zwolle – De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de insluiping in een woning aan de Palestrinalaan in Zwolle. Donderdagochtend 20 juni leidde twee vrouwen de bewoners met een smoes af waarna meerdere goederen uit de woning werden weggenomen.

politie_logo_4.jpg 

De vrouwen belden rond 11.00 uur bij de woning aan en wisten met een smoes de woning binnen te komen. De vrouwen zijn lange tijd in de woning geweest waarbij de bewoners werden afgeleid. De vrouwen hebben ook enige tijd met de bewoners op het balkon gezeten. Ondertussen zijn vermoedelijk andere personen de woning binnengeslopen waarbij onder meer sieraden zijn weggenomen. De politie heeft de insluiping in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen hiervan. Het gaat om twee lichtgetinte vrouwen met zwart haar. Eén van de vrouwen is rond de 20 jaar oud, heeft een normaal postuur en is rond de 1.60 meter lang. Zij heeft lang stijl haar en droeg een zwarte lange rok en een witte blouse. De tweede vrouw is rond de 25 jaar oud, ongeveer 1.50 meter lang en heeft een gezet postuur en een rond gezicht. Deze vrouw droeg haar haar in een knot en had een zwarte jas en een zwarte blouse aan. Mogelijk hebben getuigen verdachte personen in de buurt van de woning gezien of de twee vrouwen op het balkon zien zitten. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Het lijkt erop dat je hier insinueert dat dit reizigers zouden zijn geweest Willem ? volk dat ( zoals de naam al doet vermoeden) geen thuisland heeft…. een ontzettend DOMME opmerking dus! het neigt naar een vorm van discriminatie die in de jaren “40/’45 ookal werd toegepast door een eng, schreeuwend mannetje met ’n veel te grote bek en een veel te klein snorretje… Dat je dan het woord “zigeuner ” ook nog verkeerd schrijft werkt me helemaal op de lachspieren hoor, Dit is toch met de beste wil vd wereld niet meer serieus te nemen ,toetoc z


    ⚠️ Meld

  2. Niet op ingaan g.69….die discussies zijn er altijd op wlz en zijn altijd exact hetzelfde. Je houdt het alleen in stand zo.


    ⚠️ Meld

Reageer