Vogelhuisjesactie heeft een winnaar

Zwolle – In het bijzijn van de initiatiefnemers van de nieuwe website Stadshagen.nl is gisteren de winnaar van de vogelhuisjesactie bekend gemaakt. De 600 vogelhuisjes die in heel Zwolle in de bomen verschenen ondersteunden de lancering van de nieuwe site. Tussen al deze huisjes hing één gouden vogelhuisje. Rolien Duiven was de eerste die dit huisje vond en won hiermee een luchtballonvlucht.

21-06-2013_vogelhuisjes.jpg 

Jan Ceelen, projectmanager van OntwikkelingsCombinatie Stadshagen (OCS), reikte de prijs uit namens de initiatiefnemers van de nieuwe site, namelijk de woningbouwcoöperaties, ontwikkelaars en de gemeente Zwolle. Met de site willen zij meer bekendheid geven aan de woonkwaliteiten van de wijk, zoals de ligging dicht bij de natuur, de veelzijdigheid en het comfort van de woningen en de vele activiteiten en voorzieningen in de wijk. Dit maakt dat je je thuis voelt in Stadshagen! Daarnaast biedt de site woningzoekenden een goed overzicht van de nieuwste woningen die er te koop/huur zijn. Tegelijk met de lancering van de nieuwe website op 14 mei startte ook een prijsvraag. Zwollenaren moesten met behulp van de website letters verzamelen en zo de locatie van een gouden vogelhuis zien te vinden. Rolien Duiven zag de prijsvraag via Twitter langskomen en heeft direct dezelfde dag al de letters gezocht. Deze vormden het woord Park Potgietersingel. Direct uit haar werk is zij naar de locatie gefietst en heeft zij na toch nog behoorlijk zoeken in de regen, als eerste het huisje gevonden en gefotografeerd. Hiermee wint een ze een luchtballonvaart, die als de windrichting meezit over Stadshagen en de prachtige omgeving voert.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ben benieuwd waar in het park dat huisje hing. Mijn man is direct de volgende ochtend gaan kijken maar kon het niet vinden. Is daar wel een batterij van het fototoestel verloren dus….. mocht iemand die gevonden hebben.


  ⚠️ Meld

 2. Ja daar ben ik ook zeer benieuwd naar ik heb direct toen ik de prijsvraag las 4 x door het park gelopen maar kon niks vinden


  ⚠️ Meld

 3. Rolien Duiven lijkt precies op dat mooie moedertje op de poster rechts op de foto.

  Of heeft ze model gestaan…?

  Overigens gefeliciteerd nog !


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.