WRZV zaalvoetbal kampioensavond

Zwolle – Het afgelopen seizoen hebben maar liefst 58 ploegen verdeeld over vijf klassen deelgenomen aan de Zwolse zaalvoetbalcompetitie van de WRZV. Inmiddels zijn de kampioenen van afgelopen seizoen bekend.

In de maandagavond competitie is het Vliegende Paard kampioen geworden in de hoogste klasse. SC PEC Zwolle heeft in de 1e klasse in een spannende competitie, net voor de Belgische Keizer 2, beslag gelegd op de felbegeerde titel en daarmee ook promotie veiliggesteld naar de kampioensklasse. In de 2e klasse van de woensdagavond competitie heeft Bordeaux Groen met een voorsprong van maar liefst 10 punten op de nummer:2  Neptunes 12 de titel in deze klasse opgeëist. In de 1e Klasse waren maar liefst vijf ploegen tot de laatste dag kanshebber. Op de laatste wedstrijdavond heeft Ittersum de titel binnengehaald en daarmee ook promotie bewerkstelligt naar de hoogste klasse op de woensdagavond: De Kampioensklasse. In de kampioensklasse is het team van FC Krijtje kampioen geworden met als runner-up het team van Zwolle Zuid.

Op Woensdagavond 26 juni as strijden alle Kampioenen samen – met ook de periode winnaars- om het algehele kampioenschap van de WRZV Zaalvoetbalcompetitie 2012-2013. Deze avond staat zoals altijd te boek als een gezellige, maar ook sportieve avond met veel spannende wedstrijden tussen de beste teams van het afgelopen seizoen. 

Het kampioenstoernooi waar maar liefst 16* ploegen aan deelnemen begint om 18:30 uur en de finale is gepland om 22:00 uur.  De prijsuitreiking is om circa 23:00 uur en Wethouder van Sport Gerrit Piek zal hier de felbegeerde WRZV Wisseltrofee uitreiken aan de kampioen van deze avond!

De kampioensavond is voor iedereen en vrij toegankelijk.

* Voor meer informatie over deze avond en de deelnemers raadpleeg onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik feliciteer de SC PEC Zwolle met het kampioenschap en de promotie naar de Eredivisie van het Zwolse zaalvoetbal in het bijzonder en daarnaast natuurlijk ook de overige kampioenen met het sportieve resultaat.


    ⚠️ Meld

Reageer