Trainers tekenen voor v.v. SVI

Zwolle – Een zomeravond in een voetballoze periode is door SVI gebruikt om de trainers van het komende seizoen kennis te laten maken met elkaar. Tevens een mooi moment voor de ondertekening van de contracten én de traditionele foto.

dsc_0481_bew.jpeg 

Algemeen Voorzitter Erik Fidder gaf de heren trainers een overzicht van de ontwikkelingen binnen de vereniging. Naast de reeds aanwezige faciliteiten kunnen de trainers komend seizoen gebruik maken van de nieuwe instructieruimte. Daarnaast wordt de veldverlichting op het hoofdveld verbeterd hetgeen moet bijdragen aan een goede omgeving voor prestatie en plezier. "Met plezier komen we sneller tot prestaties". SVI wil een vereniging zijn waar dit principe volledig tot zijn recht komt. Voorzitter van de BG Voetbal Geert Prins vertelde dat SVI mee gaat doen aan de 9-tegen-9 competitie voor het E1-team. Dat zal een zware dobber worden, maar moet bijdragen aan de ontwikkeling van onze talenten. Voor onze jeugdtrainers geldt dat hun focus moet liggen op de ontwikkeling van spelers.

Met de promotie van A1 spelen alle standaard jeugdteams komend seizoen op Hoofdklasse-niveau. Dat is een uniek uitgangspunt in de geschiedenis van SVI en zegt iets over het aanwezige voetbaltalent binnen onze vereniging. Aan de trainers om dat hoge niveau vast te houden of wellicht nog een stapje verder te brengen. 

Hoofdtrainer Stephan Rahantoknam gaat met een frisse selectie zijn tweede seizoen in. De 1ste selectie kent enige mutaties maar lijkt op voorhand wellicht wat evenwichtiger dan vorig seizoen. De verwachtingen zijn hooggespannen. 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Om over gekleurde trainers maar te zwijgen. Bij Be Quick28 is het precies andersom. Veel spelers en trainers met dubbele paspoorten en dames – met menstruatiearmoed – die training geven.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.