Geslaagde dag Stadstuin Het Verre Oosten

Zwolle – De organisatie  van Stadstuin Het Verre Oosten kan tevreden terug zien op een geslaagde  bewonersdag. Nadat het programma een beetje druilerig begint, breekt rond een uur of drie de zon door en lokt bewoners al snel richting het grasveld achter de flats aan de Pieter Steynstraat.

23-06-2013_stadstuin-het_verre_oosten-pieter_steijnstraat__06.jpg

Oudhollandse spelen in combinatie met gezellige muziek en kampvuren dragen bij aan vermaak voor jong en oud. Als kers op de taart ontvangen de initiatiefnemers van de stadstuin in Dieze uit handen van GroenLinks fractievoorzitter Rana Berends het landelijke ‘groene lintje’.

23-06-2013_stadstuin-het_verre_oosten-pieter_steijnstraat__02.jpg

23-06-2013_stadstuin-het_verre_oosten-pieter_steijnstraat__01.jpg

23-06-2013_stadstuin-het_verre_oosten-pieter_steijnstraat__04.jpg

23-06-2013_stadstuin-het_verre_oosten-pieter_steijnstraat__03.jpg
23-06-2013_stadstuin-het_verre_oosten-pieter_steijnstraat__05.jpg
 
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Inderdaad een heel storende fout op het certificaat. 😮 Wel het bewijs dat politici ook net mensen zijn. Ik neem alle schuld op mij en heb inmiddels een nieuwe gemaakt. 😉


    ⚠️ Meld

  2. Vergeven Rana was best druk man wat veel onbekende bewoners Pietsrtynstraat Jammer dat iets biologies naast het honden poep veld moet komen. Hoorde dat die was aan gewezen door de SWZ.
    Daar maak je meteen weer zorgen met de planning SWZ Onze renovatie is bijna of wij bewoners hebben ons groenstrook behouden dus geen parkeer plaats zoals de SWZ dus alle groene rakkers hou de planing renovatie flat 2-3-4 in de gaten achter ingang weggetjes ver hard onverhard is de eerste weg richting pakeer een Bewoner Pieterstyenstr


    ⚠️ Meld

Reageer