Jongens aangehouden voor vernieling

Zwolle – Twee Zwolse jongemannen, van 16 en 17 jaar, werden in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni op de Van Kuynremarke aangehouden voor vernieling van een fiets.

politie_logo_4.jpg 

De eigenaar van de fiets, een 37-jarige Zwollenaar, zat in zijn woning en sloeg aan op lawaai en het geluid van een vallende fiets. Zijn fiets bleek op de grond te liggen. Eén van de aangehouden jongens zou op dat moment op de fiets springen. De andere jongen zou erbij hebben gestaan. Vervolgens renden de jongens weg. De eigenaar zette de achtervolging in maar verloor ze uit het oog. Even later zag hij ze weer lopen en sprak ze aan. Beide ontkenden iets met de vernieling te maken te hebben. Bij surveillerende agenten deed de eigenaar zijn verhaal waarop de jongens werden aangehouden. De ouders van de Zwollenaren zijn op de hoogte gebracht van het incident. De zaak wordt onderzocht en voor de jongens wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. tuurlijk zal wel eens niet jongere kinderen wezen (Beetje van die uitslovers bah laat ze maar een goed lesje leren..!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.