Kaartverkoop PEC Zwolle loopt storm

Zwolle – De seizoenkaartverkoop voor het tweede Eredivisieseizoen van PEC Zwolle loopt storm! Op de Fred Patrick tribune zijn de eerste vakken alweer uitverkocht. Voor vak 14 t/m 18 en het gezinsvak zijn geen kaarten meer te bestellen. Voor de overige vakken zijn nog wel seizoenkaarten aan te vragen. Heb je interesse om vanaf augustus te genieten van al het moois dat de Eredivisie te bieden heeft? Download hier het bestelformulier.

De algemene prijzen voor de seizoenkaart blijven voor het komende seizoen gelijk aan die van de afgelopen jaargang. De vakken 4, 5 en 6 op de Marten Eibrink tribune worden deze zomer samengevoegd tot één sta-vak. Dit vak is op de plattegrond te vinden met de afkorting STA. De overige vakken op deze tribune zijn zitplaatsen. Geef dus duidelijk op het formulier aan in welk vak je wilt zitten of staan. Het sta-vak is alleen toegankelijk met een seizoenkaart en kent een maximum van 1.000 plaatsen. Toewijzing van dit vak vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

De Stentor-tribune
Voor het komende seizoen is het mogelijk om, samen met een kind t/m 16 jaar een seizoenkaart voor de Stentor-tribune aan te schaffen. Deze tribune wordt omgedoopt tot vak 32 en zal dus voor een gedeelte een familiair karakter krijgen. Uiteraard kunnen er voor deze tribune nog steeds losse wedstrijdkaarten worden gekocht, waarbij de genoemde beperking niet geldt en de verkoop dus ‘kindervrij’ is. Deze tribune heeft vanaf komend seizoen vaste rij- en stoelnummering.

Ophalen seizoenkaart
Wanneer je de seizoenkaart uiterlijk vrijdag 28 juni bestelt, kun je deze ophalen vanaf zaterdag 27 juli tijdens de Open Dag van PEC Zwolle. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de seizoenkaart af te halen op de Open Dag, zal deze in de week daarna worden thuisgestuurd.

Uitkaart
Vanuit de regelgeving van de KNVB kan het bij uitwedstrijden zo zijn dat er een foto-registratie-verplichting is. Dat wil zeggen, dat er van onze bezoekers aan deze wedstrijd een fotoregistratie-bestand in beheer van de club moet zijn, die bij calamiteiten opgevraagd kan worden. Er wordt dus geen foto op de seizoenkaart geplaatst. Wil je komend seizoen mee naar uitwedstrijden, vergeet de uitkaartoptie dan niet aan te vinken onderaan het bestelformulier. Doe je dit later in het seizoen, dan brengt dit extra kosten met zich mee. Nadere informatie over het maken van de foto verschijnt binnenkort op de website. 

PEC Zwolle biedt verschillende groepen 25% korting aan op de seizoenkaart:
– mensen die 65 jaar of ouder zijn;
– mensen die meer dan 80% arbeidsongeschikt zijn.
Bewijsvoering dient aangetoond te worden bij aanvraag van de seizoenkaart. Op het rolstoelplatform wordt één aantrekkelijke prijs gehanteerd, hier worden geen extra kortingen toegepast.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. @jolande

  Wie het laatst haalt, wie het laatst maalt.

  Zou mooi zijn: 17 thuiswedstrijden met het bordje uitverkocht. Als je echt van een club houdt en wil dat die succes heeft, dan koop je een seizoenkaart waardoor de club ook cash geld heeft om direct de selectie te versterken en gerechtvaardigde verwachtingen te kunnen hebben ten aanzien van de sportieve prestaties.

  Support your local club! Seizoenkaart = 7 gratis thuiswedstrijden t.o.v. losse kaartjes.  ⚠️ Meld

 2. Als iedereen 17 keer een los kaartje zou kopen verdient de club daar meer aan, maar voor de vaste inkomsten is het veel beter om veel seizoenskaarten te verkopen, hoop dat het er meer zijn dan afgelopen seizoen.


  ⚠️ Meld

 3. Elrey, persoonlijk vind ik het veel romantischer om elke wedstrijd maar weer eens te zien op welke wijze ik het stadion in kom zonder kaartje. Dit scheelt mij geregeld in de kosten van de aanschaf van een kaartje. Overigens compenseer ik deze tekorten ruimschoots met de aanschaf van alcoholische versnaperingen in het Ijsseldeltastadion…

  Enne Adnip, aan die railrunnerkaartjes van jou verdient PEC niks.:D


  ⚠️ Meld

 4. @Oneman

  Jij steelt niet de show, maar beroofd dus de onze club. Parasiterende alcoholisten zoals jij kunnen wij missen als kiespijn.


  ⚠️ Meld

 5. Nou nou, dat valt ook wel mee.

  Vroeger kon je zo van het vak lopen met 10 seizoenkaarten in je sokken, even langs de stewards ‘M’n fiets staat niet op slot!’ en je had zo weer wat mensen het stadion ingeloodst :-*


  ⚠️ Meld

 6. @Zuid ski

  Probeer je nu een Trol te zijn of ben je nu echt zó bekrompen? Je lijkt wel één van die eencelligen die niet verder na kan denken, dan dat zijn/haar neus lang is. Als iedereen dat nou eens zou doen, wat jij doet, dan gaat een club failliet. Trouwens ik had je meteen al aangegeven.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.