Proefles cursus Elementaire Schrijftechnieken

Zwolle – De Schrijversvakschool voor Noord-Nederland organiseert op maandag 1 juli om 19.00 uur op De Verhalenboot in Zwolle een proefles voor de cursus Elementaire Schrijftechnieken die vanaf oktober in Zwolle wordt gehouden. De proefles op 1 juli is gratis toegankelijk, maar aanmelden is wel vereist. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via contact@svsgroningen.nl. 

De cursus Elementaire Schrijftechnieken loopt van 7 oktober tot en met 13 januari. In twaalf maandagavonden krijgen de cursisten een zeer volledig aanbod van proza, poëzie, essay, toneel en scenario. De cursus wordt door een aantal verschillende vakdocenten verzorgd. De cursus biedt toegang, na beoordeling van het werk van de cursisten, tot de vierjarige deeltijdopleiding van de Schrijversvakschool voor Noord-Nederland in Groningen.

Over de Schrijversvakschool 
De Schrijversvakschool Groningen, de schrijversvakschool voor Noord-Nederland, biedt cursussen aan voor beginners en gevorderden, alsmede een vierjarige deeltijdopleiding. Aan de afdeling fictie van de school kunnen cursisten lessen volgen in poëzie, proza, essay, toneel, scenario en in schrijftraining, het kernvak van de school dat ook onderwezen wordt in Zwolle. Bij de afdeling non-fictie gaat het om de schrijvende kant van de journalistiek, zoals interview, reportage, onderzoeks- en wetenschapsjournalistiek en om literaire vormen van non-fictie.
Over de Verhalenboot
Door de cursus Elementaire schrijftechnieken aan te bieden in Zwolle, wil de Schrijversvakschool cursisten uit verder weg gelegen provincies de mogelijkheid bieden gedegen schrijfonderwijs te genieten in een dichtbij gelegen stad. De Verhalenboot ligt aan de Thorbeckegracht in het centrum van Zwolle. Dit centrum voor het verhaal en voor het vertellen is bij uitstek geschikt voor cursussen en trainingen gericht op het vertolken van het verhaal in al zijn vormen.
Aanmelden voor de cursus kan via www.deverhalenboot.nl/schrijversvakschool
Artikel delen:
Reacties 2
  1. [jc_title]
    Happy Thanksgiving! In the true spirit of the holiday, The Beauty Bug went straight to the beauty authorities to see what they were thankful on this turkey day cheap uggs . Dani Wagener cheap jordans for sale!, celebrity makeup artist and 3 time winner of Boston best makeup artist, is giving thanks for the following products : Nadine Jolie , author and beauty blogger , is thankful for the following products:Bare Minerals foundation cheap uggs ; My forever makeup love!;Thierry Mugler Alien perfume Yummy holiday goodness cheap jordans under 100 .; It Factor hair care ;Cuts myblow drytime in half!;Clarins Multi Jour Day and Night Cream Works for the 1st signs of aging and makes me feel like I’m quenching my skin without it breaking out.;OC Eight oil control lotion ;I am so freaking oily that I’m even an oil slick in the winter! This keeps it at bay and gets me through the day.;


    ⚠️ Meld

Reageer