Expositie ‘Beeldingen’ van studenten DBKV

Zwolle – Studenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (DBKV) presenteren met trots hun beeldende afstudeerwerk voor het publiek in de expositie ´Beeldingen´. Iedereen die geïnteresseerd is in kunst en beeldend werk is van harte welkom op de expositie van zaterdag 29 juni t/m zaterdag 6 juli 2013 bij Windesheim. De toegang is gratis.

De beelden zijn ervaringen, constateringen, observaties en situaties van de DBKV-studenten die zij ieder op een eigen wijze hebben vormgegeven. Ze stellen met hun beelden zaken aan de orde die zij betekenisvol vinden. De studenten kunnen na de opleiding leerlingen en cursisten stimuleren en uitdagen de wereld te ontdekken en te herschikken met materialen, vormen en beelden.

Per september 2013 één DBKV-opleiding in Zwolle
Windesheim en ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle hebben besloten om per september 2013 de opleiding DBKV van Windesheim onder te brengen bij ArtEZ. Hiermee willen beide hogescholen de onderwijskwaliteit versterken. De identiteit, het karakter en de kwaliteit van de DBKV-opleidingen van Windesheim en ArtEZ zijn gebundeld in een nieuw onderwijsprogramma. ‘Beeldingen’ wordt dit jaar voor de laatste keer georganiseerd door Windesheim.

De expositie is een week te bezoeken van zaterdag 29 juni t/m zaterdag 6 juli 2013 in het G-gebouw van Windesheim. Openingstijden: zaterdag van 10.00 – 17.00 uur, zondag van 13.00 – 17.00 uur en op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 22.00 uur.

Artikel delen: