Gezellige zomermarkt Frion-locatie De Molenkamp

Zwolle – Op 3 juli 2013 organiseert De Molenkamp opnieuw een gezellig Zomermarkt. Dit dagcentrum van Frion bevindt zich midden in de samenleving, in de wijk Dieze-Oost aan de Molenkampseweg 1 in Zwolle. Van 13.00 – 15.30 uur zijn bezoekers van jong tot oud van harte welkom. De markt vindt plaats op de rotonde van het terrein. Hier verkopen trotse mensen met een beperking eigengemaakte producten. Het assortiment sluit aan bij de huidige (woon)trends. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan leuke workshops en is er een verloting.

Tijdens de zomermarkt is er voor elk wat wils. Een greep uit het assortiment: artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Kinderen kunnen een ritje maken op een pony. Op de achtergrond klinken de feestelijke tonen van Remix. En uiteraard is aan de inwendige mens ook gedacht. Frion vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit zit niet alleen in de producten die zij met veel energie en enthousiasme maken. Het gaat ook om het ontmoeten van anderen, het contact met mensen uit de buurt en de samenwerking in de maatschappij.

Middenin de maatschappij staan, gaat verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. Zo kunnen bedrijven en particulieren ook bij De Molenkamp terecht als het gaat om persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken, catering en halffabricaten. Bij de catering gaat het om het verzorgen van zowel hapjes als buffetten. Daarnaast behoren kinderfeestjes met bijvoorbeeld een workshop cupcakes bakken tot een van de vele mogelijkheden.

Artikel delen: