Nieuwe toeristische IJsseldeltagids nú gratis

Zwolle – Bij de VVV-agentschappen en Toeristische informatiepunten in de IJsseldelta zijn vanaf nu gratis gidsen verkrijgbaar met toeristische informatie. 124 pagina’s boordevol informatie over evenementen, logeeradressen, horecagelegenheden, fietsroutes, tips voor uitjes en nog veel meer.

De gids is een uitgave van IJsseldelta Marketing en Nationaal Landschap IJsseldelta (provincie Overijssel) en is bedoeld om bezoekers beter bekend en wegwijs te maken in de IJsseldelta. De gids licht de mooiste plekken uit, geeft overzichtelijk weer wat er te doen is èn geeft historische achtergrond informatie over het gebied.

De gids is gratis verkrijgbaar bij de VVV-agentschappen in Kampen, Zwartsluis, Hasselt en Genemuiden en bij de Toeristische informatiepunten in Zwolle en Hasselt. Daarnaast kunnen lezers van de Waterkampioen en Toeractief een gratis exemplaar opvragen via een advertentie in deze bladen. Daarbij maken deze lezers kans op een gratis overnachting in een Bed and Breakfast of in één van de jachthavens in de IJsseldelta. 
Om bezoekers zo goed mogelijk van informatie over de IJsseldelta te voorzien, zijn naast de IJsseldeltagids ook andere middelen ontwikkeld. Zo is er vanaf 5 juli een IJsseldelta-app (ijsseldelta-app.nl) beschikbaar die de toerist mobiel van informatie voorziet.

In de kernen van de IJsseldelta zijn gratis stadsplattegronden beschikbaar om bezoekers in één oogopslag de bezienswaardigheden te tonen. Ook zijn er vanaf eind juni havenpakketten beschikbaar die uitgedeeld worden aan passanten in de jachthavens. Deze pakketten bevatten informatie die de bezoeker verleiden om van boord te gaan en de stadskernen van de IJsseldelta te ontdekken. Voor vragen of opmerkingen belt u met IJsseldelta Marketing: 038-4686659

Artikel delen:

Reageer