Laatste auditieronde opleiding musicaltheater

Zwolle – De Song & Dance Academie in Zwolle, de enige allround vakopleiding op het gebied van musicaltheater in Noordoost Nederland, houdt zaterdag audities voor het nieuwe studiejaar. Studenten uit heel Nederland en zelfs België weten de academie inmiddels te vinden. De rijks-erkende beroepsopleiding wordt aangeboden in samenwerking met Landstede Beroepsopleidingen. Studenten krijgen de beroepsspecifieke vakken – zang, dans en drama- van de Song & Dance docenten en de algemene vakken zoals Nederlands, Engels en rekenen van docenten van Landstede MBO.

Landstede en de Song & Dance Academie werken sinds 2011 samen. Het aantal studenten dat jaarlijks kan intekenen is beperkt tot twintig. Zang, dans en drama vormen een wezenlijk onderdeel van de opleiding. 34 uur per week krijgen de studenten les van topdocenten uit het vak. De bekende musicalacteur William Spaaij was betrokken bij de totstandkoming van het lesprogramma.

De opleiding heeft voor het aankomende schooljaar nog enkele vrije opleidingsplaatsen. Aanmelden kan door auditie. De laatste kans om daaraan deel te nemen aanstaande zaterdag 29 juni. Tijdens de auditie komen zowel zang, dans als drama aan bod. Aanmelden kan op www.songanddance.nl.
Artikel delen: