Landstede Volleybal heeft staf compleet

Zwolle – Hoofdcoach Redbad Strikwerda heeft het komende seizoen een nieuwe assistent-trainer aan zijn zijde. Wouter Gaillard komt de staf van de landskampioen versterken. Hij neemt de plaats in van de gestopte Siemen Klaver. De 29-jarige oud-spelverdeler van SSS is een nieuwkomer in het trainersvak op het hoogste niveau. 

 

Gaillard heeft de ambitie uitgesproken om uiteindelijk zelfstandig op het hoogste niveau als trainer actief te worden. “Deze ambitie past goed bij de filosofie van Landstede waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat” aldus Edwin van den Broeke. Naast zijn functie als assistent-trainer van Landstede Volleybal zal Gaillard ook de taken van Roy Wassen als coördinator van de volleybalopleiding op het Centre for Sports & Education (CSE) overnemen. Wassen blijft nog wel als trainer aan het CSE verbonden, maar wil zich meer gaan focussen op het door ontwikkelen van de activiteiten vanuit zijn eigen onderneming, waaronder het organiseren en verzorgen van trainersopleidingen in de regio Oost.

Met het aantrekken van Gaillard heeft Landstede Volleybal de staf compleet, want de contracten met verzorgster Nelleke Bult en videoscout Kristian Bult werden verlengd.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.