The Babysitters Circus naar Bruisconcert

Zwolle – Het Nieuw Zeelandse The Babysitters Circus en de zevenkoppige spektakelband The Dirty Daddies maken de line-up voor het Bruisconcert compleet. Eerder maakte organisator Buro Ruis al bekend dat Handsome Poets en Broken Brass Ensemble het podium op het Rodetorenplein zullen betreden op donderdag 22 augustus. 

Het concert maakt onderdeel uit van de hbo-introductieweek van De Bruisweken maar betreft een gratis openbaar evenement. Met de single Everything’s Gonna Be Alright wist The Babysitters Circus niet alleen in Nieuw Zeeland een grote fanbase te vergaren, ook in Nederland groeide het lied uit tot een dikke hit. De mix van hiphop, funk en pakkende hooks werd doorgezet bij het schrijven van het debuutalbum. Een plaat vol dansvloervullers en feelgood refreinen maakt het kwartet een uitstekende keuze voor het Bruisconcert.

Het begrip ‘coverband’ krijgt bij The Dirty Daddies een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert. The Dirty Daddies nemen je mee van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss.

Hbo-introductie
Het Bruisconcert maakt onderdeel uit van het driedaagse hbo-programma van De Bruisweken. Naast het concert biedt het programma de nieuwe Zwolse studenten een uiteenlopende reeks van activiteiten, variërend van een grootschalige barbecue en kroegentocht tot en met cabaret, de domino’s pizzaparty en een uiteenlopend aanbod aan workshops. De aankomende hbo-studenten dienen zich zelfstandig in te schrijven via het aanmeldformulier opwww.bruisweken.nl. Doen zij dit voor 1 augustus dan profiteren zij van € 5,00 euro korting en kost deelname nog slechts € 30,00 euro. Tegen een kleine vergoeding van € 5,00 euro regelt Buro Ruis een slaapplaats bij Windesheim.

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis en komen tot stand in samenwerking met de Zwolse onderwijsinstellingen, gemeente Zwolle en Poppodium Hedon. 

BRUISCONCERT (ONDERDEEL BRUISWEKEN: HBO-INTRODUCTIE)
Line-up: HANDSOME POETS / THE BABYSITTERS CIRCUS / BROKEN BRASS ENSEMBLE / THE DIRTY DADDIES

Locatie: Rodetorenplein, Zwolle
Wanneer: donderdag 22 augustus 

Artikel delen:

Reageer