Rene de Heer lijsttrekker van VVD Zwolle

Zwolle – De leden van de VVD Zwolle hebben tijdens hun vergadering woensdagavond bij het Engelse Werk Rene de Heer unaniem benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014. De Heer was al eerder lijsttrekker bij de Zwolse verkiezingen in 2010.

rene_de_heer.jpeg 

"De afgelopen jaren heb ik mij samen met mijn fractie en collega’s in het college met volle enthousiasme ingezet om op verschillende terreinen Zwolle nog sterker te maken. Zo zijn de rondwegen weer op orde, vestigen zich ondanks de roerige tijden bedrijven in onze stad en probeerde ik waar mogelijk een luisterend oor te bieden waar burgers en ondernemers tegen problemen aan lopen".

Artikel delen:
Reacties 26
 1. Het moet gezegd worden: hij heeft wel lef.. En de VVD ook. Met de Heer als lijsttrekker zal dit zeker in Stadshagen stemmen gaan kosten.


  ⚠️ Meld

 2. Je moet wel VVD’r zijn om te geloven in je eigen succes. Luisteren naar mensen, ja dat kan de VVD wel, helaas is het ook VVD eigen om er vervolgens niets mee te doen. Keep on dreaming meneer de Heer, met u komt de VVD er wel.


  ⚠️ Meld

 3. Heeft deze man die knip bedacht…..hmmm, dus met hem moet ik dat appeltje schillen. Bij deze: de Heer, ik vindt uw knip stom!:P


  ⚠️ Meld

 4. Gek, maar hoe komt het toch dat ik dit soort “eigen roem” verhalen echt niet meer serieus kan nemen?? of ze nou van Rechts of van links komen.


  ⚠️ Meld

 5. Precies zoals je zegt asfalt De Heer wil de eer opstrijken waarvan Janco Gnossen de grondlegger van is het op orde brengen van de rondwegen.


  ⚠️ Meld

 6. ….De afgelopen jaren heb ik mij samen met mijn fractie en collega??s in het college….[/b]

  Gaan we weer, als je nou even goed leest strijkt hij helemaal niet de eer op. Gnossen heeft dat ook niet in zijn eentje bedacht en uitgewerkt. Steeds weer dat gezeik van lui die niet begrijpend kunnen lezen. Get a life!!


  ⚠️ Meld

 7. Japser kun je wel zeggen de PVV buiten de gemeentefractie houden maar als het zodoor gaat met de politiek dan kan het wel eens wezen dat een hoop mensen de PVV gaan kiezen


  ⚠️ Meld

 8. VVD, is dat niet die club van die lachebek daar in Den Haag die dit land helemaal naar de filistijnen helpt. De locale bestuurders zijn geen haar beter.
  Wat mij betreft helemaal afserveren deze partij.  ⚠️ Meld

 9. De PVV doet niet mee met de raadsverkiezingen. Alleen maar in een paar steden als Den Haag en Almere geloof ik. Dat geeft wel aan wat voor een ‘beweging’ dit is 😉


  ⚠️ Meld

 10. Pvv is niet de enige partij die niet aan lokale politiek doet .Ook bv De ouderen partij denkt niet genoeg lokale toppers te hebben om mee te doen.Henk Krol is de enige topper zeker???
  Overigens wordt de VVD nu in Zwolle ook weer afgerekend op de Kunstjes die ze in DEn Haag flikken .
  Terecht .
  Daarom vind ik het nog steeds belangrijk om een lokale Zwolse partij te hebben.


  ⚠️ Meld

 11. De lokale afdelingen worden inderdaad voornamelijk afgerekend op wat hun partij landelijk doet. Is begrijpelijk omdat die meer in de schijnwerpers staan. Zou eigenlijk niet moeten.


  ⚠️ Meld

 12. @bernard nee inderdaad. Ik stem lokaal zelfs anders dan landelijk. Mijn lokale voorkeuren zijn anders dan (inter)nationaal 🙂


  ⚠️ Meld

 13. de reden is zoals de PVVzegt dat er veel teveel geld naar het buitenland vloeit en in failliete banken gestoken wordt enz  ⚠️ Meld

 14. De PVV is te laf of te beroerd om lokale afdelingen op te zetten en waar ze wel meedoen en gekozen worden blijft het zoals gewoonlijk bij heel veel geschreeuw en zeer weinig wol. Populistische, ondemocratische onzin-partij en de VVD heeft wat mij betreft in Zwolle al haar geloofwaardigheid verloren.


  ⚠️ Meld

 15. @stadshagenees de PVV heeft daar gewoon de mensen niet voor om een lokale afdeling op te zetten. Zelfs bij de provincies ging het al mis. Zoals Drama het een paar maand geleden al eens stelde: De PVV is er ter eer en meerdere glorie van Wilders en verder niet. Laf en beroerd komt niet eens aan de orde.


  ⚠️ Meld

 16. Ga toch weg met de VVD, maken er alleen een puinhoop van, Rijk wordt rijker, arm wordt armer, het zou een slogan van de VVD kunnen zijn


  ⚠️ Meld

 17. Politieke autisten, zo worden in een landelijke krant de lijsttrekkers van de VVD omschreven. Of het nu landelijk of lokaal is, ik kan de verschillen niet ontdekken. Ook hier in Zwolle lijken de VVD politici doof voor de geluiden uit de samenleving en blind voor de gevolgen van hun beleid, als je het als beleid mag aanduiden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.