Aanpak N340 Zwolle-Ommen

Zwolle – De provincie Overijssel kan aan de slag om de doorstroming op de provinciale weg N340 (Zwolle-Ommen) te verbeteren én de weg veiliger te maken. De Raad van State heeft woensdag bezwaren tegen het plan ongegrond of niet-ontvankelijk verklaard. HIER en HIER ziet u de toekomstige situatie bij Hessenpoort.

Vijftien particulieren en bedrijven waren in het geweer gekomen tegen de plannen. Zo vreesden een tankstation en een Chinees restaurant bij Oudleusen dat ze moelijker bereikbaar zouden worden door het wegvallen van hun rechtstreekse aansluiting op de N340. Tegen de uitspraak van de Raad van State is geen hoger beroep mogelijk. De uitvoering van de werkzaamheden zal volgens planning van start gaan in 2015.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Zwolle heeft een van de mooiste beeldenparken van Nederland: de Andringahof. Topstukken van topkunstenaars in een weelderig park, vol beschermde plantensoorten. Werkelijk een juweel.
  En daar wordt nu dwars doorheen een lap asfalt neergelegd. Wie verzint zoiets? Schande!!  ⚠️ Meld

 2. @chose
  helemaal mee eens !
  Wie verzint dit ?
  Genoeg alternatieven aangedragen door de eigenaar maar de provincie is eigenzinnig, dwars en weet het beter : die weg moet er komen op die plek.
  Schande ! >:(


  ⚠️ Meld

 3. Ik zie nooit bezoekers bij die Beeldentuin. Ik rij er zeker 7 keer per week langs. Meestal zit het hek daar dicht, of er zijn geen bezoekers / auto’s op de parkeerplaats. Heel vaak is dat hek ook in het weekend dicht, juist op de momenten dat je bezoekers kan ontvangen, denk ik dan. De tuindienst, die zie je daar nog het meest. Maar die wordt zeer waarschijnlijk door ons allen betaald. Dat die Beeldentuin nog altijd uit kan is me een groot raadsel. Ik ga er gemakshalve vanuit dat deze culturele speeltuin geen subsidie ontavngt! Zo ja, dan is het helemaal schandalig!!


  ⚠️ Meld

 4. @Linda
  Wat lig je nou uit je nek te kletsen? De Anningahof is gewoon een particulier initiatief. Aangelegd door een bevlogen iemand die met eigen kapitaal iets prachtigs heeft aangelegd! En waar veel mensen heel veel plezier aan beleven. Ik zou jou aan kunnen raden er eens een middagje rond te wandelen, maar dat is aan jou waarschijnlijk niet besteed.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.