Nachtelijke helikopteractie politie

Zwolle – In de nacht van woensdag op donderdag was boven o.a. Zwolle Zuid en de Marslanden het doordringende geluid van een helikopter  te horen. Veel mensen werden er van wakker, via de social media werd er veelvuldig melding van gemaakt.

20120525-grootwo_zwolle-3.jpg 

De helikopter werd ingezet door de politie IJsselland vanwege een zoekactie naar verdachten van een inbraak in een bedrijf op bedrijventerrein De Marslanden. Later meldde de politie de aanhouding van 5 verdachten. Lees ook de follow-up.
Artikel delen:
Reacties 26
 1. Netjes dat ze hier dan de helikopter voor inzetten. Hopelijk heeft het het gewenste effect!

  Wat er eng aan is snap ik helemaal niet! Kun je dat uitleggen Lana?


  ⚠️ Meld

 2. Lekker geslapen niks gehoord, maar mensen draven we niet een beetje door, paniek omdat er een Heli boven Zwolle vloog, wat eng zeg


  ⚠️ Meld

 3. ja , geen probleem > je denkt eerst wel > zo wat is er aan de hand >
  maar dit soort dingen is een heli een goede optie , toch ?


  ⚠️ Meld

 4. idd Bernard. Wat mij betreft mogen ze die helicopter overal voor inzetten. Als de politie niets doet is het ook niet goed. Altijd wat te klagen. Wees blij dat de politie optreedt.


  ⚠️ Meld

 5. God wat een gezever over die helikopter. Ik werd er ook wakker van. Wees blij dat ze adequaat en goed handelen bij inbraken of whatever. Tis werkelijk ook nooit goed. Mooi dat ze gepakt zijn.


  ⚠️ Meld

 6. goed gedaan politie.
  maar zet volgende keer een apache helikopter in
  dan kan dat tuig gelijk opgeruimd worden door het boord kanon


  ⚠️ Meld

 7. Jajoh .. s..iemand overhoop schieten voor een inbraak is echt humaan. Je beseft dat je met deze reactie ongeveer 500 jaar achterloopt op de beschaving in Nederland?


  ⚠️ Meld

 8. Ach niks mis mee zo’n helicopter. Maar de verwarring dat er een helicopter boven zwolle hangt begrijp ik wel. Is ook wel bijzonder want anders gebeurt er ook niks in zwolle.

  Word leuk binnenkort! Heb gehoord dat er binnekort oefening boven zwolle word gehouden met Chinook’s. Eens zien hoeveel mensen dan bang zijn haha :p


  ⚠️ Meld

 9. Pff wat een rare suffe reacties hier zeg, nee, ik was niet bang omdat er een helicopter overvloog, maar midden in de nacht, telkens een helicopter die overvliegt, zorgt er voor dat je minstens denkt aan een grote criminele bende die gezocht wordt.
  Tjonge wat een achterlijk niveau weer van de Zwollenaren zeg.
  Toch maar eens tijd om te gaan verhuizen naar een leukere stad met leukere inwoners, want hier vind je die niet bepaald, zelfs online zijn ze niet eens aardig.
  :-*


  ⚠️ Meld

 10. Lana in dit geval betrof het ook een grote criminele bende…. @s boordkanon zou inderdaad een goede optie zijn. Ben die gasten spuugzat.


  ⚠️ Meld

 11. @Lana Ik zie vijf van die gasten ook als een criminele bende. Vind ik heell wat! Maar ja, als jij dit niet genoeg vindt moet je inderdaad naar een criminelere stad verhuizen! Ik kan je in het bijzonder Amsterdam en Rotterdam aanbevelen.


  ⚠️ Meld

 12. @lana
  Beetje raar lana was je nou wel bang of niet
  1e bericht zeg je van wel maar je laatste bericht niet.

  Maar als je wil verhuizen dan doe je dat toch,het is jou keuze om hier heen te komen en ook te vertrekken. Maar de inwoners zijn hetzelfde als het algemeen beschaafde nederlandse volk. Ik ben het niet eens met je opmerking over de stad en de geweldige inwoners. Ik hoop dat je zeer gelukkig word in een andere stad


  ⚠️ Meld

 13. Hulde aan de politie!

  Roemenen. Fijn volk is dat.

  Wij gaan netjes winkelen bij de AH met een karretje en betaal je bij de kassa. Roemenen komen naar Nederland met een karretje winkelen en roven de boel en gaan weer weg.

  De straffen, de cultuur en de criminelen in Roemenië zijn veel harder.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.