Hedon Music Club voor inrichting nieuw pand

Zwolle – Met de opening van een nagenoeg gloednieuw pand in het vooruitzicht introduceert Poppodium Hedon een muzikale club gericht op ondernemers, particulieren, prominenten en fondsen met een warm hart voor het culturele leven in Zwolle.

De Hedon Music Club is een intieme levendige club onder de paraplu van (live)muziek en bijpassende onderwerpen. Gelijktijdig helpen leden Hedon aan belangrijke middelen voor de inrichting, de programmering en educatieve projecten. Begin 2014 opent een gloednieuw Hedon na een grondige verbouwing haar deuren. Een nieuwe grote zaal, een podiumcafé, een backstage café, oefenruimtes, maar bovenal een prachtig functioneel pand met volop kansen voor een divers programma. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld verhuur en bijzondere projecten. Hedon heeft ambitie.

Een significante uitbreiding van het nu al diverse programma, grote(re) acts, intieme concerten, dansavonden en diverse activiteiten, vergroting van de verhuur mogelijkheden, technische verbetering, modernere oefenruimtes inclusief opnamefaciliteiten, talentonwikkeling, cultuureducatie, ontwikkeling jeugdopleiding, een passender jeugdprogramma en het uitbouwen van de samenwerking met onderwijsinstellingen. Daarnaast is Hedon op zoek naar middelen waarmee de inrichting van het nieuwe pand bekostigd kan worden. 

 

Hedon geeft aan dat het anno 2013 steeds moeilijker om met eigen middelen belangrijke projecten op hetzelfde niveau te houden zoals ze dat al jaren doet. Hedon gaat hiervoor graag het gesprek aan met ondernemers, particulieren, prominenten en fondsen met een warm hart voor het culturele leven in Zwolle en die een bruisend poppodium belangrijk vinden. Door op deze wijze verbindingen te leggen hoopt Hedon de ambitieuze doelstellingen te bewerkstelligen.

De voordelen van de Hedon Music Club voor geïnteresseerden kunnen gevonden worden in vier levendige exclusieve Hedon Music Club bijeenkomsten, in relatiemarketing, fun, exposure, positionering als ‘cultural social responsible’, exclusieve toegangskaarten, toegang tot speciale foyer, ruimte voor initiatieven, specifiek doelgroepenbereik, meet & greets, workshops, masterclasses, co-creaties, etc. De eerste reacties op de club zijn veelbelovend. 

Hedon is trots te kunnen melden dat Rabobank IJsseldelta inmiddels getekend heeft als Founding partner. Rabobank laat hiermee zien achter de plannen van Hedon te staan en graag mee te werken aan toekomstige projecten, die passen bij de doelstellingen van zowel Hedon als de Rabobank.

Meer informatie over de Hedon Music Club is te vinden op www.hedonmusicclub.nl

Artikel delen:

Reageer