Swollwacht voorman stapt uit de politiek

Zwolle – Afgelopen maart 2012 heeft Freddy Eikelboom, de fractievoorzitter van de lokale politieke partij Swollwacht, besloten en het bestuur van de partij aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor Swollwacht en daarmee voor een nieuwe en vierde raadstermijn. Donderdag laat Eikelboom ook publiekelijk weten de politiek te verlaten.

Eikelboom geeft via een persverklaring aan dat 12 jaar raadslid, waarvan nu bijna 8 jaar als fractievoorzitter, bij de enige lokale politieke partij in Zwolle, genoeg is. "De komende periode wil ik mijn vrije tijd en opgedane kennis, contacten en ervaringen inzetten voor het sportieve en het sociaal-maatschappelijke vlak in onze mooie stad Zwolle. Op het gebied van de zaalsporten en in het bijzonder zaalvoetbal liggen er voor mij nog veel sportieve uitdagingen binnen de WRZV zaalvoetbalvereniging. Uiteraard blijf ik mij natuurlijk ook als dagelijks bestuurslid met de Vrienden van de Herberg inspannen voor mensen met een beperking en voor hen die het minder goed getroffen hebben in het leven. Daarnaast is het echt nodig tijd om na 12 jaar actieve politiek als gemeenteraadslid veel meer tijd te investeren in mijn gezin."

Artikel delen:
Reacties 2
  1. mooi zijn vrouw blij ??wie wil Freddy nou elke dag thuis hebben .Gebeurd ook niet hij is veel te druk met .WRzV,maar ook WVF,Wijkvereniging etc kunnen een beroep op hem doen .Voor Swollwacht een heel gemis.


    ⚠️ Meld

Reageer