Werkzaamheden aan drietal Zwolse fietspaden

Zwolle – Vanaf maandag 1 juli tot en met dinsdag 9 juli vinden er aan een drietal fietspaden in Zwolle onderhoudswerkzaamheden plaats. De asfaltlaag op deze fietspaden is versleten en wordt vervangen door een nieuwe. 

 

Vanwege de werkzaamheden zijn de fietspaden niet toegankelijk. (Bromfietsers) kunnen een alternatieve route nemen die ook op borden langs de weg staat aangegeven. Het gaat om de volgende drie fietspaden: het fietspad langs de Ceintuurbaan, tussen de spoortunnel en de Oldeneelallee, het fietspad langs de Oldeneelallee, tussen de Wijheseweg en de Marsweg, en het fietspad langs de Haersterveerweg.

Alternatieve routes

 • Ceintuurbaan

(Brom)fietsers op de Ceintuurbaan kunnen gebruik maken van de parallelweg aan de andere zijde van de Ceintuurbaan (kant Wijthmenerplas). Vanwege de werkzaamheden is de Pascalweg niet per fiets vanaf de Ceintuurbaan te bereiken.

 

 • Oldeneelallee

(Brom)fietsers op de Oldeneelallee met bestemming Marslanden kunnen rijden via Ittersumallee of via Sekdoornsedijk.

 

 • Haersterveerweg

(Brom)fietsers op de Haersterveerweg worden over de rijbaan geleid. Automobilisten worden hier door middel van borden voor gewaarschuwd. Theehuis Agnietenberg, de Agnietenplas en andere bestemmingen op de Haersterveerweg blijven bereikbaar. 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Even laten weten dat ik het knap Kl……>:( vindt aangezien ik (en genoeg medefietsers) daar dagelijks langs moeten en ik nu verplicht wordt om een ROTeind om te fietsen om op mn werk te kunnen komen vanuit zuid. Waarom kan het niet zodra de Leo Majorlaan brug klaar is? Zodat de mensen die in omgeving Isala werken daar weer gebruik van kunnen maken. Denk nou gewoon eens logisch na!!!! AUB.


  ⚠️ Meld

 2. En de herfterweg dan. Als het regent wil het water niet weg. Auto’s jakkeren gewoon door met als gevolg een nat pak voor de fietser.
  Kom je weer lekker net op je werk aan.
  Gemeente doe hier ook eens wat aan. De Marie Koenenstraat is pas opgeknapt, had gelijk de herfterweg meegenomen.
  Wat A.Schutter zegt”: DENK EENS LOGISCH NA!!!


  ⚠️ Meld

 3. Nog even aanvulling: op de site van gemeente Zwolle staat 1 t/m 9 juli. Op de borden 1 t/m 19! juli. ?????????????????? Waar moet ik nu rekening mee houden?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.