Gastvrijheid in Zwolle

Zwolle – Donderdag verzorgde RECRON Business voor de tweede keer dit jaar een bijeenkomst voor de preferred suppliers (TOP Leveranciers en TOP Adviseurs) van de leisure sector. Gastheer en TOP-leverancier Wecovi en Recron sloegen voor de organisatie van deze middag de handen in één en kozen Zwolle als standplaats voor deze enerverende middag. 

Met als thema “gastvrijheid” was de keuze voor Zwolle snel gemaakt. Zwolle scoort in het jaarlijks onderzoek Toplocaties (van Elsevier en Bureau Louter) al jaren een top 3. Verschillende sprekers zijn deze middag aan het woord geweest waaronder Hans Paul Visscher (directeur/eigenaar Wecovi BV). Als leverancier van gastensets voor recreatieparken weet Wecovi als geen ander wat er allemaal bij gastvrijheid komt kijken. Thérèse Boer, eigenaresse van De Librije, sprak over de “gastvrijheid die verweven zit in het DNA van haar medewerkers”, Martijn Sweitser, adjunct directeur Theater De Spiegel vertelde over de ontwikkelingen van het theater en Rene de Heer, wethouder Economische Zaken en Recreatie en loco burgemeester gemeente Zwolle, verklaarde o.a. waarom Zwolle in de top 3 van Toplocaties staat.

De middag werd afgesloten met een rondleiding door Theater De Spiegel en een netwerkborrel in Koperen Kees. “Ik kijk terug op een geslaagde middag” aldus Hans Paul Visscher “Zeer inspirerend hoe gastvrijheid in alles het verschil maakt.”

Artikel delen:

Reageer