Zwolle maakt zich klaar voor Beach Soccer

Zwolle – Dit weekend wordt in Zwolle het Beach Soccer Zwolle georganiseerd. Het evenement vindt plaats op het Rodetorenplein en is gratis te bezoeken. Beach Soccer Zwolle is tot stand gekomen dankzij een unieke samenwerking tussen Zwolse bedrijven. Vanaf donderdag wordt het veld in gereedheid gebracht en worden er 25 vrachtwagens met zand over het plein uitgestrooid.

27-06-2013_opbouw_beach_soccer-rodetorenplein_02.jpg 

De KNVB brengt dit jaar de Beach Soccer Series naar Zwolle. De reden hiervoor is het afscheid van Sillie Dilürü. Samen met zijn All star-team speelt hij zaterdag 29 juni zijn afscheidswedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen het kampioensteam van 2002, PEC Zwolle. Het voetbalevenement start vrijdagmorgen met de Kids Beach Soccer clinics. Op zaterdag strijden zowel de mannen als de vrouwen strijden voor een ticket voor de NK finale, die op 13 en 14 juli in Scheveningen gespeeld zal worden. De organisatie is in handen van Las Rosas, de Castelyn en Sillie Dilürü. Samsung Business Center Oost is de hoofdsponsor.

Op zaterdag vindt ook het Samsung Business Event plaats. Samsung heeft Rintje Ritsma ingeschakeld als gastspreker. De zaterdag wordt afgesloten met een Beach Party vanaf 21.30 uur.

Zondag 30 juni staat in het teken van de KNVB Eredivisie Beach Soccer. Om 11.00 uur beginnen de teams en na afloop is het tenslotte de beurt aan de horecateams. Het hele evenement wordt afgesloten met een ouderwetse Hollandse avond. 

Voor meer informatie kijk op: www.beachsoccerzwolle.nl. Voor aanmeldingen en tickets: info@beachsoccerzwolle.nl 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ondanks het programma op vrijdag was er HELEMAAL NIETS TE DOEN. Waardeloze organisatie. Voor niets naar het centrum gegaan!!


    ⚠️ Meld

Reageer