Deel uw herinnering van het oude ziekenhuis

Zwolle – Op 3 augustus verhuist Isala naar de Nieuwbouw. Verhuizen naar de Nieuwbouw is bijzonder en spannend maar brengt ook nog iets anders met zich mee: afscheid nemen van de oude gebouwen. De Stichting Vrienden van Isala staat graag stil bij mooie, bijzondere herinneringen en vrolijke of ingrijpende gebeurtenissen aan het oude ziekenhuis. 
 
memory_board_isala.jpeg 
De Vrienden van Isala biedt Isala medewerkers, patiënten en bezoekers een levensgroot Memory Board om samen herinneringen te delen en met elkaar stil te staan bij de Oudbouw. Marjanne Sint, ambassadeur van de Vrienden van Isala, deelde haar herinnering al met de Vrienden. Welke gebeurtenis verbindt u met Isala? Schrijf of hang uw herinnering op. Op zowel locatie Sophia als de Weezenlanden hangt tot 5 augustus een Memory Board bij de hoofdingang. Na 5 augustus worden de mooiste en meest indrukwekkende herinneringen online tentoongesteld op de website van de Vrienden van Isala.

Het Memory Board
 
memory_board_isala_2.jpeg 
De Memory Boards vervangen de Nieuwbouw tijdlijnen. Hierdoor zijn de materialen grotendeels hergebruikt. Het Memory Board is een grote plaat en werkt als white board. Iedereen mag én kan iets ophangen of opschrijven.
 
Artikel delen: