Rademaker en Van Lenthe langer bij Landstede

Zwolle – Roland Rademaker en Mark van Lenthe spelen ook volgend seizoen voor Landstede Volleybal. Beide spelers hebben hun contract met een jaar verlengd. Voor spelverdeler Rademaker betekent dit zijn tweede jaar bij de landskampioen en voor middenman Van Lenthe wordt het alweer zijn tiende jaar in dienst van de Zwolse club. 

Rademaker en Van Lenthe combineren hun volleybalcarrière met hun werkzaamheden bij het studentenuitzendbureau Djopzz. “Het is mooi om te zien dat beide mannen een combinatie tussen een maatschappelijke carrière en hun sportieve ambitie hebben kunnen vinden. Deze combinatie is alleen mogelijk door een constructieve en flexibele samenwerking tussen Djopzz en Landstede Volleybal,” aldus Edwin van den Broeke. De selectie van Landstede Volleybal voor het seizoen 2013-2014 bestaat tot nu toe uit: 
Steven Eertman, Tijmen Laane, Stijn Held, Willem-Maarten Heins, Ramón Martinez, Matteo Cacchiarelli, Roland Rademaker, Mark van Lenthe, Fabian Dossett, Jake Wiens en Jordan Richards.

Artikel delen:

Reageer