Griekse jeugdinternational zegt af

Zwolle – In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving omtrent de twee proefspelers, komt Giannis Potouridis toch niet op stage bij PEC Zwolle.

De Griekse verdediger zegt zijn proefperiode af en geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij Olympiakos Piraeus. De Zweedse spits Dino Islamovic traint maandag wel mee met de hoofdmacht van PEC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Geen proefspelers uit Zuid Amerika net als een paar jaar geleden?? De nieuwelingen zijn voor mij geen bekende spelers, en hebben een bedenkelijke ‘score’ tot nu toe. Waarom geen talentvolle Nederlandse jongens een kans geven? Of een speler met naam, zoals Broerse twee jaar gelden. Waarom geen naam als de in Nederland bekende en vrije spits Juncker bijvoorbeeld. Dat geeft en ervaring en beidt enige zekerheid. Ik heb hier geen vertrouwen in.


  ⚠️ Meld

 2. Niet vooraf zeiken ! De insteek is prima, gevestigde namen zegt ook niet alles ! Eerst op proef hoor, en Jans is capabel genoeg om te zien of het wat is of niet.


  ⚠️ Meld

 3. Goed om te zien hoe PEC, binnen een toch beperkt budget, creatief naar oplossingen zoekt. Met nieuwe spelers loop je áltijd enigszins risico of ze brengen wat je er van verwacht (of hoopt).


  ⚠️ Meld

 4. Twijfelachtig wat nu gebeurd. Ik heb Mokotjo en Nijland zien spelen, en dat was niet echt geweldig. Nu een paar tropische namen die voorbij komen. Dat kan beter PEC Zwolle!! Als ze Lachman of Achenteh ook nog gaan verkopen is Zwolle zwaar de klos.


  ⚠️ Meld

Reageer