Twee keurmerken voor Bloemink Security

Zwolle – Bloemink Security B.V. gevestigd te Zwolle heeft op 28 juni jl. het certificaat keurmerk Beveiliging & Evenementenbeveiliging ontvangen na een uitgebreide audit door Qualitatis. Dit keurmerk is bedoeld voor alle beveiligingsorganisaties die als hoofdaannemer beveiligen & evenementen beveiligen. Uniek is dat beide keurmerken tegelijk door Bloemink Security zijn behaald met maximale score!

 

Het keurmerk zorgt voor meer kwaliteit en een betrouwbare dienstverlening in de beveiliging en evenementenbranche. Na een uitgebreide positieve audit van Qualitatis heeft De Nederlandse Veiligheidsbranche het certificaat keurmerk Beveiliging & Evenementen uitgereikt aan Bloemink Security. Hiermee bewijst Bloemink Security van onderscheidende waarde te zijn in de beveiliging & evenementenbeveiliging.

Martijn Bloemink, directeur: “Het keurmerk laat niet alleen aan de buitenwereld zien dat we onze bedrijfsvoering professioneel georganiseerd hebben en dus een kwalitatieve en betrouwbare partij zijn. Het is ook een duidelijk signaal dat we als organisatie actief bezig zijn om 24/7 aan onze klanten een optimale dienstverlening te garanderen.”

Binnen de evenementenbranche en beveiligingsbranche heeft Bloemink Security ruime kennis en ervaring en levert hierin adequate totaaloplossingen om veiligheid te realiseren. Activiteiten richten zich op de inzet van evenementbeveiligers, event hostesses en brandwachten tot hondenteams. Daarnaast verzorgt Bloemink Security onder andere: Objectbeveiliging, Balie & Receptiediensten, Mobiele surveillance,  Alarmopvolging en Bouwplaatsbeveiliging. 

Het keurmerk Beveiliging & Evenementenbeveiliging is een initiatief van de Nederlandse veiligheidsbranche en tot stand gekomen door de samenwerking met de vertegenwoordigers van VBE en VEHB. Van een keurmerkhouder wordt verwacht dat deze op een professionele wijze zijn bedrijfsvoering heeft georganiseerd, hetgeen moet leiden tot een betrouwbare, solide, continue, kwalitatief hoogwaardige en deskundige dienstverlening.

Artikel delen:
Reacties 8

Reacties zijn gesloten.