Promotie Hanzesteden met autosticker

Zwolle – Het samenwerkingsverband tussen de zeven Hanzesteden aan de IJssel gaven vandaag het startschot voor hun nieuwe promotiemiddelen. Bestuurders van de zeven gemeenten gaven zelf het goede voorbeeld door een Hanzestadsticker op hun auto te plakken. Met een nieuwe website, een Hanzesteden-app en promotie van de steden op beurzen, internet en in landelijke media willen de steden meer bezoekers naar hun Hanzestad trekken.

 

Met de ‘autosticker actie’ worden bewoners en bezoekers van de Hanzesteden opgeroepen een sticker op hun auto te plakken en daarmee als ambassadeur hun stad te promoten. Er is ook nog een leuke prijs te winnen wanneer je je auto met sticker op een bijzondere locatie in binnen- of buitenland fotografeert. De stickers zijn gratis af te halen op diverse punten in de steden o.a. bij de toeristische informatiepunten/VVV’s.

 

Meer bezoekers naar de Hanzesteden

De Hanzepromotietour is de start van een frisse nieuwe campagne om meer bezoekers naar de Hanzesteden aan de IJssel te trekken. De Hanzesteden zijn een prachtige bestemming voor een weekend weg. Dat wordt in de campagne nog meer benadrukt. De nieuwe website, beursbezoek, internetmarketing en promotie in landelijke media moeten mensen enthousiast maken voor een bezoek.

Samenwerkingsverband

Al meer dan 15 jaar werken de Hanzesteden aan de IJssel; Zutphen, Doesburg, Deventer, Kampen, Hasselt, Hattem en Zwolle, samen aan de promotie van hun stad als Hanzestad. Hanzesteden Marketing is door de gemeenten aangesteld als trekker van de campagne, waarbij zij zoveel mogelijk samenwerken met de plaatselijke toeristische marketingorganisaties.  Zij wil graag nog meer gaan samenwerken met ondernemers in de steden. Ook de provincies Gelderland en Overijssel leveren hun bijdrage.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Dit gaat niet werken. Ik heb niets met bijvoorbeeld Doesburg en al helemaal niets met Deventer. Beter is het om iets specifiek voor Zwolle te doen. Dan doe ik zeker mee!


  ⚠️ Meld

 2. Bij sommige acties weet je en voel je dat het niet de juiste methode is. Dat is bij deze promotie inderdaad ook zo. Wat een blunder eigenlijk. Hier is vast iemand van een marketing bureau een half jaar mee bezig geweest. Zonde van het geld!!


  ⚠️ Meld

 3. pffff autostickers? Serieus? zal een setje ophalen en bij de volgende GAE uit in de vetkampstraat wat auto’s voorzien van zo’n mooie zwolse hanzestad sticker. Eens kijken wat er gebeurt 😉


  ⚠️ Meld

 4. Nou mariane, met zo’n sticker ziet je splinternieuwe audi er al snel heel vintage uit hoor. En vintage is het helemaal dit jaar…:P

  En 1ejohn, film alsjeblieft de reacties;D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.