Cultuureducatie nieuwe stijl

Zwolle – Wie denkt dat cultuur niet toegankelijk is voor iedereen, heeft het mis. Zondag tijdens het afsluitende eindfeest van Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle werd dit weer extra duidelijk gemaakt: jong, oud, beginner, gevorderd, iedereen deed mee. Door laagdrempeligheid met onder andere gunstige tarieven, krijgt iedereen bij Dans & Creatief de kans om in aanraking te komen met diverse gebieden op cultureel vlak, waaronder theater, dans, beeldende kunst en muziek.
Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle heeft nu twee succesvolle schooljaren culturele lessen aangeboden aan alle inwoners van Zwolle en omgeving. Het aantal leden blijft groeien en geïnteresseerden weten de stichting steeds beter te vinden. Dit was zondag goed te zien: een afgeladen zaal vol publiek dat aanwezig was om te genieten van alle kunsten van jong en oud. Zo was er onder andere kleuterdans te zien en klassiek ballet, maar ook zang, theater, hiphop, Solodance en nog veel meer.

Voor wie het eindfeest heeft gemist niet getreurd: zondag 25 augustus 2013 houdt Dans & Creatief een open dag en dan mag ook gelijk iedereen meedoen met workshops of wie altijd al eens wilde proberen een muziekinstrument te bespelen, is dan ook op het goede adres. De week aansluitend van 26 tot en met 31 augustus wordt het volledige lesaanbod gedraaid en kan iedereen na aanmelding gratis een proefles volgen.

Voor meer info zie: www.danscreatief.nl.

Artikel delen:

Reageer