Internationale muziekact naar Stratenfestival

Zwolle – Het bestuur van de stichting Straten Festival Zwolle heeft beslag weten te leggen op de beste Europese Coldplay tributeband: Goldrush. Goldrush, de meest succesvolle Coldplay tribute band van Europa, heeft als thuisbasis  Bologna, Italië.

 

De band staat bekend om haar kwalitatieve optredens die gevaarlijk dicht in de buurt komen van de live optredens van Coldplay. Door een zorgvuldige bestudering van het typische Coldplay geluid en de sfeer van Coldplay’s optredens, slaagt de band erin een sterk gelijkende show neer te zetten. Goldrush weet vanaf het begin de ogen van de Italiaanse Coldplay fans op zich gericht. In 2010 organiseerde de band met groot succes de Italiaanse Coldplay fanclubdag.

In 2011, na honderden optredens door heel Italië, besloot Goldrush in te gaan op uitnodigingen van andere Europese landen. In 2012 werd Goldrush de eerste Italiaanse Coldplay Tribute band ooit die buiten Italië optrad en bekendheid kreeg in heel Europa. 

 

Dit jaar is Goldrush voor de eerste keer in Nederland voor een optreden op deze editie van het Straten Festival in Zwolle. De formatie brengt een show ten gehore die zijn weerga niet kent.  Alle bekende Goldplay nummers komen voorbij. Volgens de organisatie ‘mag je dit niet missen’!

 

www.goldrushtribute.com 


Straten Festival Zwolle, vrijdag 16 augustus, 23.00 u, podium ter Pelkwijkpark. Toegang is gratis.

Het totale programma staat binnenkort vermeld op: www.stratenfestivalzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer