Gezellige Zomermarkt bij De Molenkamp

Zwolle – Woensdagmiddag organiseerde De Molenkamp opnieuw een Zomermarkt. Het werd een goed bezochte gezellige middag.

 

03-07-2013_frion_middag_lokatie_molenkampsweg_02.jpg 

 

Het dagcentrum van Frion bevindt zich midden in de samenleving, in de wijk Dieze-Oost aan de Molenkampseweg 1 in Zwolle. De markt vond plaats op de rotonde van het terrein. Hier verkochten trotse mensen met een beperking eigengemaakte producten. Het assortiment sloot aan bij de huidige (woon)trends. Daarnaast kondenen bezoekers meedoen aan leuke workshops en was er een verloting. Tijdens de zomermarkt was er voor elk wat wils: artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Kinderen konden een ritje maken op een pony. Op de achtergrond klonken de feestelijke tonen van Remix. En uiteraard was aan de inwendige mens ook gedacht.

 

03-07-2013_frion_middag_lokatie_molenkampsweg_04.jpg

 

03-07-2013_frion_middag_lokatie_molenkampsweg_01.jpg

 

03-07-2013_frion_middag_lokatie_molenkampsweg_06.jpg 

 

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

In de samenleving

Frion vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit zit niet alleen in de producten die zij met veel energie en enthousiasme maken. Het gaat ook om het ontmoeten van anderen, het contact met mensen uit de buurt en de samenwerking in de maatschappij.

 

Middenin de maatschappij staan, gaat verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. Zo kunnen bedrijven en particulieren ook bij De Molenkamp terecht als het gaat om persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken, catering en halffabricaten. Bij de catering gaat het om het verzorgen van zowel hapjes als buffetten. Daarnaast behoren kinderfeestjes met bijvoorbeeld een workshop cupcakes bakken tot een van de vele mogelijkheden.

 

03-07-2013_frion_middag_lokatie_molenkampsweg_03.jpg

 

03-07-2013_frion_middag_lokatie_molenkampsweg_05.jpg 

Artikel delen: