Interesse van PEC Zwolle voor Guyon Fernandez

Zwolle – PEC Zwolle zou interesse hebben voor Feyenoord aanvaller Guyon Fernandez. Volgens RTV Rijnmond verslaggever Jan Dirk Stouten is een vertrek van Fernandez bij Feyenoord nabij en zijn RKC, NEC of PEC Zwolle de gegadigden om de aanvaller te huren. 

Fernandez begon zijn professionele loopbaan bij ADO Den Haag. In het seizoen 2008/09 vertrok Fernandez naar SBV Excelsior. Hij scoorde 2 keer in 16 wedstrijden in de Eerste Divisie. In mei 2011 maakte Feyenoord bekend dat de club een principeakkoord heeft bereikt met Fernandez. De aanvaller werd het met de club eens over een contract voor drie seizoenen. Hij is dan de opvolger van Luc Castaignos. Voor Feyenoord treft de spits in 26 wedstrijden 7 maal doel. Het afgelopen seizoen kwam Fernandez 7 keer uit voor de kuipclub.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Dit is al beter dan eerder genoemde onbekende jongetjes van Wolfsburg, Fulham of Olympiakos. Eindelijk een naam!!


  ⚠️ Meld

 2. Feyenoord blijft voorlopig opgescheept zitten met Guyon Fernandez. Van concrete belangstelling voor de aanvaller is geen sprake meer, meldt het Algemeen Dagblad.

  NEC, PEC Zwolle en RKC Waalwijk waren serieus geïnteresseerd in Fernandez. Tot een akkoord leidde de interesse echter niet en inmiddels zijn de clubs stuk voor stuk afgehaakt.

  De 27-jarige Fernandez is bij Feyenoord overbodig. Het ontbinden van zijn contract is een optie voor de Rotterdammers, zo gaf technisch directeur Martin van Geel eerder al aan.

  Bron: Voetbalprimeur.nl


  ⚠️ Meld

 3. Guyon Fernandez vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk in het oosten van Nederland. PEC Zwolle en Go Ahead Eagles hebben serieuze belangstelling voor de 27-jarige aanvaller, die bij Feyenoord op een dood spoor is beland. PEC lijkt de beste papieren te hebben.

  ‘PEC Zwolle en Go Ahead Eagles zijn allebei zeer concreet’, zegt zaakwaarnemer Arnold Oosterveer. ‘We willen ook met allebei praten, maar we starten eerst de onderhandelingen met PEC.’

  ‘We kijken daarbij zorgvuldig naar wat goed is voor de ontwikkeling van Guyon. Hij wil gewoon spelen en dat moet ook echt na een jaar van stilstaan. Er waren ook wel mogelijkheden in het buitenland, maar Guyon is heel kieskeurig. Dat is zijn goed recht. Het is belangrijk dat hij weer aan voetballen toekomt, wellicht dat een club in Nederland voor zijn carri?re dan op dit moment de beste keus is.’

  De spits moet ondanks een nog een jaar doorlopend contract weg uit De Kuip, maar hij wuifde de afgelopen periode belangstelling van onder meer RKC Waalwijk en NAC Breda weg. Voordat Fernandez in het seizoen 2011/2012 naar Feyenoord ging, speelde hij voor Excelsior en eerder ADO Den Haag.

  (VI: Dennis van Bergen & Marco Timmer)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.