Stadsfestival Zwolle zoekt kunstprojecten

Zwolle – Stadsfestival Zwolle is op zoek naar (jonge) makers die leuke, unieke en kleinschalige kunstprojecten en/of minivoorstellingen verzorgen voor een doorlopend programma voor jong en oud. De voorstellingen vinden plaats van 4 t/m 8 september in Casitas, kleine Cubaanse huisjes. De Casitas staan op het Festivalhart; het Rodetorenplein. 

 

Het Festivalhart van het Stadsfestival wordt dit jaar geheel aangekleed in Cubaanse stijl, met heuse Casitas waar kleine voorstellingen zullen plaats vinden. Het programma van de Casitas wordt gevuld met voorstellingen en/of kunstprojecten van (jonge) kunstenaars, muzikanten, theatermakers, videokunstenaars, cabaretiers of gezelschappen.

Spelregels

 • De voorstelling mag maximaal 15 minuten duren
 • Kaartverkoop in eigen beheer
 • Keuze uit 2 speelvlakken:
 • 2,44 x 2,44 meter. Plek voor 20 man publiek
 • 3,66 x 2,44 meter. Plek voor 30 man publiek
 • Basis geluidsinstallatie en 3 spots 
 • Zo vaak mogelijk spelen op een dag(deel)

 

Aanmeldingsprocedure
Wil je meedoen? Stuur je voorstel naar laura@niekvandersprong.nl, liefst met foto/filmpje van je voorstelling. De deadline voor aanmelding is 12 augustus 2013. De aanmeldingen worden gelijk na binnenkomst door ons beoordeeld, dus het kan zijn dat de programmering van de Casitas al voor de deadline vol zit. Reageer dus zo snel mogelijk!   

 

Stadsfestival 2013
Van 4 t/m 8 september 2013 vindt de tweede editie van het Stadsfestival plaats. Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Met dit jaar als hoogtepunt het Thorbeckegracht Concert op 7 september met Miss Montreal & Guests!

 

Meer informatie is te vinden op de website: www.stadsfestival.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Twitter:

  @Destadsbakker: Vandaag eerste gesprek gehad met @Annemien en @NiekvdSprong over het @Stadsfestival. Staat het al in jullie agenda?

  Altijd al gedacht dat die Stadsbakker een grote (reclame-) act was 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.